CEMB er85 EVO kerékcentrírozó

Érintőképernyős kerékcentírozó excentricitásméréssel

Az esetleges sugárirányú excentricitás által okozott rezgés, nem a kerék kiegyensúlyozatlanságától függ.

Az ER85 EVO egyetlen gyors pörgetéssel felismeri

a vibráció minden okát.

A géphez alapfelszereltségként szállított EMS Sonar 0,1 mm-es pontossággal érzékeli a kerekek excentricitását, és másodperceken belül pontos diagnózist tesz lehetővé. Az új ER85 EVO modell most még hatékonyabb az automatikus pozícionáló rendszernek köszönhetően.

 

  Ön neve / cégnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Üzenet

  Biztonsági kérdés a spambotok ellen:

   

  Leírás

  • Ergonomikus kialakítás

  Az ErgoFast családot úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket kínálja a kezelőnek. Minden szerszám kézre esik, teljes hozzáférés a felni belső részéhez, minden tartozék elérhető közelségben és érintőképernyő, ezek csak néhányak a végfelhasználóink számára kifejlesztett előnyök közül.

  • Kerékadatok észlelése

  A távolság és az átmérő automatikus mérőeszköze (28 hüvelykes felnikig) és a kerékszélesség mérésére szolgáló LA Sonar készülék lehetővé teszi az összes szükséges kerékparaméter azonnali észlelését.

  • Öntapadó súlyok pozicionálása a SPOTTER Laser segítségével

  Kerék rögzítve a súlyozáshoz, LED lámpa a felni belső részére eső munkaterület megvilágításához és SPOTTER lézer a súlyok pontos pozicionálásához, mindez tökéletes kiegyensúlyozási műveletet garantál egyetlen pörgéssel.


   


   

  Műszaki adatok:

  Tápfeszültség: 230V
  Felni szélesség: 1,5″ – 20″
  Felni átmérő: 10″ – 30″
  Levegőigény: 8-10 bar
  Max. kerék súly: 75 kg
  Súly: 150 kg

  • Pneumatikus zár

  Két darab 250kg-os erőt kifejtő gázrugó garantálja a kerék gyors és állandó reteszelését. A 4 kerékből álló szett azonos feltételek melletti centírozását biztosítva (ER85SE változat).

  • Egyszintes centírozás

  Az OPB (One Plane Balancing) egyetlen ellensúllyal kiküszöböli mind a statikus, mind a dinamikus kiegyensúlyozatlanságot, jelezve a súlyok pontos helyzetét a felni belsejében. A centírozógép automatikusan észleli, hogy lehetséges-e mindkét kiegyensúlyozatlanságot egyetlen egy darab súllyal korrigálni, és aktiválja az OPB programot. Igazi forradalom a kerékcentírozásban. Az OPB időt és pénzt takarít meg, miközben maximalizálja a termelékenységét.

  • Autoadaptív mód

  Az innovatív AutoAdaptive Mode tűrésszámoló rendszer, az elfogadhatónak érzékelt rezgésnek megfelelő maradék kiegyensúlyozatlansági határérték értékelésén alapul. Az AutoAdaptive Mode szoftver minden centírozandó kerék esetében észleli a súlyt és a méreteket, és kiszámítja a tűrésértéket, amely megszünteti a kormánykeréken észlelt rezgéseket, ennek köszönhetően a legmagasabb kényelmet kapja vezetés közben, és az OPB programmal együtt időt takarít meg a centírozáshoz.


  • Új automatikus helymeghatározó rendszer

  Az egyenáramú motort új elektromágneses fékkel szerelték fel, ami a pozicionálás során megduplázódott sebességet és a kerék azonnali blokkolását eredményezi.

  • HubMatch

  A HubMatch egyetlen egy forgás során észleli az egyensúlyhiányt, valamint a kerék legmagasabb excentricitási pontját, és megjeleníti a képernyőn, hogy lehetővé tegye a kerék felszerelését a járműre oly módon, hogy a kerékagyon történő felni elhelyezésekor a mechanikai hézagok egyszerű összehangolása megszünteti az excentricitást.

  • Ipari kit 4.0 (opcionális)

  Az Ipari Kit 4.0 lehetővé teszi a kezelő számára, hogy könnyen megtervezhesse műhelye napi vagy heti tevékenységét, megadva a kerekek számát és a gépet, amelyen dolgozni kíván, hogy a lehető legjobban optimalizálja erőforrásait és kiküszöbölje az állásidőt.

  Összekapcsolt rendszer, amely egy PLC kezelőpanelből és a kifejezetten a CEMB számára kifejlesztett Tire Shop 4.0 felügyeleti szoftverből áll.