CEMB er100 GT kerékcentrírozó

A világ leggyorsabb diagnosztikai kerékcentrírozó gépe

A CEMB csúcskategóriás kerékcentrírozó új verziója még gyorsabb és hatékonyabb. Mindössze 6,4 másodperc alatt, a kezelő bármilyen beavatkozása nélkül, a gép automatikusan felismeri a kerék összes méretét, kiegyensúlyozatlanságát, belső és külső kerék- és keréktárcsa excentricitását, a futófelület mélységét és kúposságát.

 

 • Kerékszerkezet elemzés mindössze 6,4 másodperc alatt

A kerékrezgéseket gyakran nem a kiegyensúlyozatlanságok okozzák, hanem magának a keréknek a szerkezeti (geometriai) eltérése. Az ER100 GT egyetlen pörgetéssel néhány másodperc alatt a gumiabroncs és a felni kiegyensúlyozatlanságát és excentricitását jelzi.

A kezelő figyelmeztetést kap a képernyőn, ha a teljes excentricitás értéke meghaladja a megengedett legnagyobb tűréshatárt.

Ha az érték a tűréshatáron kívülre esik, egy egyszerű gombnyomással a kezelő láthatja a legjobb gumiabroncs/felni egymás közötti pozicionálást, hogy a teljes excentricitás értéket a tűréshatáron belülre hozhassa.

Ha a kezelő megköveteli, ugyanazon mérési ciklus alatt az ER100 GT képes megjeleníteni a lézeres szkenneléssel észlelt kúposság és futófelület-mélység értékeit is. A gép önmagában is képes mérni a felni excentricitását. A pántprofilokon végzett két különálló szkennelésnek köszönhetően megtudhatja a felni geometriájának valódi ráhatását a teljes excentricitásra.

 

 

  Ön neve / cégnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Üzenet

  Biztonsági kérdés a spambotok ellen:

   

  Leírás

  • Ergonomikus kialakítás

  Az új CEMB ER100 GT centírozó vonzó és modern kialakítású, miközben megőrzi az ErgoFast termékcsalád jellemzőit. Az ErgoFast családot úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legjobb munkakörülményeket kínálja a kezelőnek. Minden szerszám kézre esik, teljes hozzáférés a felni belső részéhez, minden tartozék elérhető közelségben és érintőképernyő, ezek csak néhányak a végfelhasználóink számára kifejlesztett előnyök közül.

  • 3D lézeres szkennelés

  – Érintésmentes keréktávolság- és átmérőmérő rendszer, amely a szélességméréshez külső radiális lézerrel kombinálva 3D-s pontossággal érzékel bármilyen, még a legösszetettebb profil méreteit is; nem szükséges a kezelő beavatkozása.

  – Fejlett technológia, amely felgyorsítja a méretleolvasási folyamatot anélkül, hogy hátrányosan érintené a megbízhatóságot és a pontosságot.

  – Fényesebb lézermutató, amely rendkívüli pontosságot biztosít a korrekció során, köszönhetően a felragasztható súlyok alkalmazási pontjának egyértelmű jelzésének.

  – A legnagyobb robusztusság a hosszan tartó használat érdekében. Nincsenek szabadon mozgó alkatrészek, így a sérülések kockázata csökken

  – Könnyű karbantartás

   

  • Külső lézeres szkennelés

  A külső lézer teljes kerékdiagnózist végez, beleértve a gumiabroncs kúposság- és kopáselemzését három különböző területen.

  • Oldalsó lézer

  Két lézersugár is jelzi a pontos 12 óra pozíciót a súlyok elhelyezéséhez. Ezekkel a pontos referenciapontokkal az ellensúlyok szabálytalan elhelyezésének lehetősége is kiküszöbölhető.

  • Új automatikus helymeghatározó rendszer

  Az egyenáramú motort új elektromágneses fékkel szerelték fel, ami a pozicionálás során megduplázódott sebességet és a kerék azonnali blokkolását eredményezi.   

  Műszaki adatok:

  Tápfeszültség: 230V
  Felni szélesség: 1,5″ – 20″
  Felni átmérő: 10″ – 30″
  Levegőigény: 7-10 bar
  Max. kerék súly: 75 kg
  Súly: 220 kg

  • Egy szintes centrírozás

  Az OPB (One Plane Balancing) egyetlen ellensúllyal kiküszöböli mind a statikus, mind a dinamikus kiegyensúlyozatlanságot, jelezve a súlyok pontos helyzetét a felni belsejében. A centrírozógép automatikusan észleli, hogy lehetséges-e mindkét kiegyensúlyozatlanságot egyetlen egy darab súllyal korrigálni, és aktiválja az OPB programot. Igazi forradalom a kerékcentrírozásban. Az OPB időt és pénzt takarít meg, miközben maximalizálja a termelékenységét.

  • Autoadaptív mód

  Az innovatív AutoAdaptive Mode tűrésszámoló rendszer, az elfogadhatónak érzékelt rezgésnek megfelelő maradék kiegyensúlyozatlansági határérték értékelésén alapul. Az AutoAdaptive Mode szoftver minden centrírozandó kerék esetében észleli a súlyt és a méreteket, és kiszámítja a tűrésértéket, amely megszünteti a kormánykeréken észlelt rezgéseket, ennek köszönhetően a legmagasabb kényelmet kapja vezetés közben, és az OPB programmal együtt időt takarít meg a centrírozáshoz.

   

  • HubMatch (opcionális)

  A HubMatch egyetlen egy forgás során észleli az egyensúlyhiányt, valamint a kerék legmagasabb excentricitási pontját, és megjeleníti a képernyőn, hogy lehetővé tegye a kerék felszerelését a járműre oly módon, hogy a kerékagyon történő felni elhelyezésekor a mechanikai hézagok egyszerű összehangolása megszünteti az excentricitást.

  • Ipari Kit 4.0 (opcionális)

  Az Ipari Kit 4.0 lehetővé teszi a kezelő számára, hogy könnyen megtervezhesse műhelye napi vagy heti tevékenységét, megadva a kerekek számát és a gépet, amelyen dolgozni kíván, hogy a lehető legjobban optimalizálja erőforrásait és kiküszöbölje az állásidőt.

  Összekapcsolt rendszer, amely egy PLC kezelőpanelből és a kifejezetten a CEMB számára kifejlesztett Tire Shop 4.0 felügyeleti szoftverből áll.