Szerviz-Trade CSOPORT

A Szerviz-Trade Csoport, a műszaki termékeken belül, a garázsipari berendezések általános, illetve ipari felhasználású kerekek és görgők regionális szállítója. A csoport magában foglalja a Szerviz-Trade Kft-t és annak kelet Európában működő értékesítési partnereit.

Szerviz-Trade company


cegfilozofia

Cégfilozófia

Fejlődésünk sikere a folyamatos, megbízható, innovatív garázsipari technológiák szállítása, valamint a minőségi, ügyfélközpontú szolgáltatások nyújtása. Fokozott hangsúlyt fektetünk értékesítési csatornái fejlesztésére és partnerei folyamatos, széles körű tájékoztatására a vevőkapcsolatok ápolásának elősegítése érdekében. Stratégiai célkitűzése, hogy a piacon felmerülő igényekre maximális mértékben a legmagasabb színvonalon kínáljon megoldásokat.

tortenelem

Történelem

A vállalatot magyar tulajdonosok alapították 1991-ben, főként garázsipari berendezések és eszközök kereskedelmére. Az eleinte néhány fővel működő vállalat dinamikusan fejlődött. Az igazi sikertörténet azonban 1995-ben indult, amikor megalakult az önálló értékesítési csoport és a Magyarországon elsőként felépített saját területi képviselői hálózat. Az évek során az üzleti portfólió folyamatos bővülésével, önálló informatikai fejlesztésű szoftverek és berendezések gyártásával, valamint a szolgáltatási színvonal emelkedése mellett napjainkban már a magyar garázsipari piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.
Így már több mint 20 éves műszaki szakértelemmel járul hozzá a fejlett hazai garázsipari technológia megteremtéséhez.


szolgaltatasok

Szolgáltatások

A cég szakmai és kereskedelmi háttere biztosítja a vevői elvárásoknak megfelelő komplett szervizek, műszaki vizsgasorok kialakításához szükséges technológiák szállítását a tervezéstől az átadásig. Országos szervizhálózat és NAH által akkreditált kalibráló laboratórium biztosítja a cég által forgalmazott berendezések időszakos pontosság ellenőrzését, valamint a saját informatikai rendszerben megvalósuló automatikus kalibrálási- és hitelesítési időszakok nyomon követését. Kutatási- és fejlesztési osztály által létrehozott egyedi szoftverekkel működő műszaki vizsgasorok teljes körű távfelügyelete hatékony és gyors, valamint ügyfélközpontú megoldást biztosít minden partner számára.

kepzesek

Képzés, támogatás

A Szerviz-Trade Csoport rendszeresen támogatja és segíti a magyar középiskolai oktatást, mert fontosnak tartja a jövő generációjának képzését.

Tovább a Karrier menüpontra

Minősítéseink:

2023 ISO 9001-2015 Tanúsítvány

MSZ EN ISO 14001:2005

er_iso_14001_2005_2011.03.30.