OxyHydro HHO motortisztító

Az endotermikus motorokban történő égés nagyon összetett, és mechanizmusait csak az elmúlt 20 évben értették meg részletesen.A keletkező különböző melléktermékek közül, mint például a CO, HC, CO2, az utóbbi években különös figyelmet fordítottak a nitrogén-oxidokra és az olyan vegyületekre, mint a korom, amelyet alapvetően szénlerakódásnak neveznek.

 

  Ön neve / cégnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Üzenet

  Biztonsági kérdés a spambotok ellen:

  Leírás

  Az OxyHydro-kezelés csak a forró területek széntelenítését teszi lehetővé, az integrált IMCS-sel kombinálva azonban a motor teljes tisztítása elérhető a szénmaradványok eltávolításának köszönhetően a légbeömlő csatornákból is, ami az IMCS tisztítószer porlasztásával történik.

  Az IMCS-hez készült folyadék támogatja az összes belsőégésű motort, mint pl: LPG, CNG;

  Lassú fogyasztás, az eljárás körülbelül 1 órán át tart;

   

   

  Lehetőség van HHO tisztításra, IMCS tisztításra vagy a kettő kombinálására is. A szoftverben automata és manuális mód is elérhető. Az automata mód: a km futás, évjárat, hengerszám és köbcenti megadása után a szoftver automatikusan számolja ki az időtartamát és HO % szintjét.

  A HHO-technológia segítségével az autó teljesítménye könnyen, gyorsan és innovatív módon állítható helyre.

  Az oxihidrogéntisztító gépek figyelemre méltó tisztító kapacitással rendelkeznek, sőt, az elektrolízisnek köszönhetően a kapott gáz néhány perc alatt lehetővé teszi a motor összes érzékeny részének tisztítását.

  A gépeink által termelt gázt a légbeszívócsatornába vezetjük, összekeveredve a szűrőn keresztül beszívott levegővel. Hatékonysága az égéstérben kezdődik, ahol implodál.

  A gáz hirtelen megnöveli az égési hőmérsékletet, ellenőrzött imploszív pirolízist hozva létre, eltávolítva minden maradványt: dugattyúfej, henger, befecskendezőcsúcs, szelepek, izzítógyertyák stb. a fémek felmelegítése nélkül, mivel a hő a kipufogógázokban koncentrálódik.

  Ez a hő, a gáz elégetése során keletkező nedvességgel együtt, a kipufogógázokkal együtt távozik, amelyek az EGR-szelep, a turbo, a lambdaszonda, a katalizátor és a részecskeszűrő áthaladása során dekarbonizálódnak.

   

  A nagy teljesítmény és az alacsony kibocsátások fenntartása megköveteli a lerakódott korom tisztítását. A korom szerves és szilárd frakcióból álló részecske. A szénmaradványok eltávolítására többféle módszer létezik, például vegyszerek hozzáadásával az üzemanyagtartályhoz, vagy az alkatrészek szétszerelésével és tisztításával.

  A koromtermelés a dízelmotorban nagyobb, és az égés során az oxigén mennyiségének csökkenésével jelentősen megnő. a kipufogógázok újrahasznosítása miatt ezek a szénmaradványok a légbeszívócsatornákban is lerakódnak.


  IMCS tisztítás

  A légbeszívócsatornák tisztítása kifejezetten az IMCS készülékünkhöz kifejlesztett tisztítószerrel történik, amely minden típusú belsőégésű motoron használható.

  A megfelelően porlasztott tisztítószer a szívórendszer széntartalmú maradványaival érintkezve felpuhítja azokat, fokozatos eltávolítást eredményezve.

  Opcionális megvásárolható a HHO géphez az IMCS vegyszeres tisztító berendezés, amely segítségével tisztításra kerül a szívó ág is. A vegyszeres tisztítás és a HHO tisztítás egyidejűleg is alkalmazható!  Konkurencia termékeinél a IMCS nincs jelen!

  CSATLAKOZTASSA OXYHYDRO IMCS INTEGRÁLT ÁLLOMÁSÁT A HÁLÓZATHOZ, HOGY:
  • Az állomás mindig a legfrissebb verzióra frissítve legyen.
  • Jelentések fogadása és nyomtatása.
  • A folyamat során push értesítések fogadása a mobiltelefonjára.
  • Lehetővé tegye a segítségnyújtást a gép távoli diagnosztizálását távolról.
  • Értesítések fogadása a következő karbantartásról.
  • Vészhelyzeti értesítések SMS-ben történő fogadása.

  Műszaki tulajdonságok

  Teljesítmény: 3.600 W
  HHO szállítási mennyiség: 700 l/h
  Belső tartály méret: 60 l
  IMCS technológia: van