John Bean V 3400 3D futóműállító

 Mérési lehetőségek:

 • Kerékdőlés mérése középállásban az első tengelyen
 • Utánfutás és csapterpesztés mérése forgózsámolyon
 • Csapterpesztés mérése felemelt állapotban
 • Összetartás változás mérése
 • Gördülési sugár mérése, abroncs méretekkel
 • Maximális bekormányzási szög mérése
 • Ackermann szög mérés
 • Automatikus alvázmagasság mérés
 • Módosított alvázmagasságú gépkocsik mérése
 • Alváz geometria ellenőrzése

 

Élőadatok:

 • utánfutás, dőlés, összetartás

 

Felemelt jármű esetén élő adatok:

 • Utánfutás, dőlés, összetartás
 • Gyors összetartás ellenőrzés
 • Alsó és felső lengőkar beállítása
 • Bölcső beállítás
 • Tolórúd beállítás
 • Shim tárcsa ajánlás a hátsó tengelynél
 • Bővített jármű méretek mérése élő adatokkal

 


  Ön neve / cégnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Üzenet

  Biztonsági kérdés a spambotok ellen:


   

  további John Bean eszközök …

  Leírás

  John Bean v 3400 3d futóműállító

  mobil kit

  V 3400 berendezés nem igényel fix telepítést, mert a  mobil kit segítségével a felhasználó egyszerűen eltávolíthatja a munka területről a következő használatig.

  ac 400

  AC 400 gyors felfogató rendszerrel biztonságos rögzítés a keréktárcsa sérülése nélkül. Gyors és könnyű használat, egy mozdulattal felszerelhető univerzális kialakításnak köszönhetően nem szükséges további adapter a használatához.

  forgózsámoly

  Könnyű, nagy méretű forgózsámolyokkal egyszerűen és praktikusan végezhető el a futómű bemérése és a futómű beállítása.

  XD célpontok

  Az új XD célpontok az új generáció képviselői a JOHN BEAN palettáján, rendkívül könnyűek és kisebb méretűek ezzel nagyobb munkaterületet biztosítanak a felhasználó számára.

  infravörös távirányító

  Praktikus infravörös távirányító a berendezés használatához a szoftver minden funkciója elérhető anélkül, hogy a felhasználó a beállítási műveletet megszakítaná.

  digi smart

  Nagy pontosságú szabadalmaztatott DIGI SMART kamera technológia az azonnali és valós idejű mérési eredményekért. Az automatikus függőleges gépjármű pozíció követéssel a gépjármű emelése során szükségtelenné teszi a felhasználói beavatkozást.

  Műszerállvány

  Masszív, mobil vezérlőszekrény a számítógép, nyomtató és monitor tárolására valamint az AC 400 műszerállványok elhelyezésére.

  T.I.P.

   

  T.I.P. – képalkotó rendszerrel egyszerűvé és gyorsá válik a gépjármű magasság mérése. Így az automatikus adatbevitel további idő és költségtakarékosságot eredményez.

  Gyors mérés

   

  Gyors mérés, 2 percen belül elérhető mérési eredmények a hagyományos kerékütés kompenzáció elvégzése nélkül, gördítéses méréssel.

   

   

  A legújabb fejlesztésű 3 dimenziós képalkotásra képes futómű beállító, amely már az 5. generáció a JOHN BEAN gépek között. Rendkívül pontos mérőrendszerrel, automatikus gépjármű pozíció követéssel teljesen egyedülálló berendezés a piacon. A vezetékmentes kommunikációnak köszönhetően sokoldalúan telepíthető, és könnyen mobilizálható a különböző műhely körülményekhez. Telepíthető emelőhöz és kifejezetten ajánlott olyan műhelyekbe ahol az átjárás elvárás. A szabadalmazott DIGI SMART technológiával felszerelt kamerák automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül követik a gépjármű magasságát/pozícióját emeléskor biztosítva a pontosságot és a valós idejű mérési eredményeket.

   

  PRO 42 szoftver
  Egyszerűen értelmezhető, ikon alapú szoftver, teljes körű jármű adatbázissal több mint 20 000 modell, 25 évre visszamenőleg. A mért értékek 3 dimenzióban grafikusan jelennek meg, ezzel garantálva a leolvashatóságot és az egyszerű értelmezhetőséget. Egy képernyőn belül megjelenik a dőlés, összetartás, utánfutás mérési eredménye, amely a beállítás alatt élő adatként változik, ezáltal szükségtelen az újra mérés.

  pro 42 szoftver

  HELP MENÜ
  3D animációkkal segíti a felhasználót a jármű specifikus beállítási folyamatoknál, valamint javaslatokat ad a szükséges szerszámokra és alkatrészekre vonatkozóan.

  help menü

  Gumiabroncs méret mérés
  A nem megfelelő gumiabroncs gyakran okoz nem megfelelő úttartást. A JOHN BEAN 3D futóműállító egy bemérési folyamat közben megjeleníti minden abroncs méretét és figyelmezteti a kezelőt bármilyen eltérés esetén

  Gumiabrocs méret mérés

  Gépjármű méretek
  Automatikus, állandó alváz geometria mérés, amellyel a felhasználó azonnali eredményeket kaphat a gépkocsi első és hátsó tengelyének helyzetéről / eltolódásáról, a tengelytávról, a hosszirányú kerékeltolódásról és nyomtáv különbségéről.

  Gépjármű méretek

  T.I.P. járműmagasság mérés
  Sok gépjármű futómű specifikációja függ az alváz magasságától, valamint a futómű geometria kiértékeléséhez elkerülhetetlen az alváz magasság meghatározása. A T.I.P. képalkotó rendszer gyors és egyszerű alváz magasság mérést biztosít a felhasználónak.

  T.I.P. járműmagasság mérés

  Kormány legördülési sugár és utánfutás mérése
  A futómű geometria beállításakor fontos a kormány legördülési sugár mérése. A nem megfelelő legördülési sugár, a gépjármű stabilitásával és kormányzásával kapcsolatos hibákat eredményezhet. A JOHN BEAN berendezés szoftverében megtalálható a gördülési sugár mérése, amelyet a szoftver grafikusan, könnyen értelmezhetően megjelenít.

  Kormány legördülési sugár

  Kanyarodási szögeltérés mérés
  A kétoldali kormányzott kerekek talpfelületének elfordulási szögkülönbségének mérése fontos, mert nem megfelelő érték esetén megnő az abroncs kopása és ívmenetben a jármű kitörhet a kanyarból

  Kanyarodási szögeltérés mérése