CEMB 2-HIT kerékcentrírozó

Mi lenne, ha minden ilyen egyszerű lenne?

Az innováció, az egyszerűség és a gyorsaság tökéletes kombinációjából születik a 2-hit: az új videós kerékcentrírozógép személyautókhoz, amely egy teljesen új és forradalmi adatbeviteli rendszert kínál bejegyzett szabadalommal!

 • A 2-hit forradalmasítja a centírozási eljárást

A Laser Spotter és a Laser vonal segítségével, a 2-hit lehetővé teszi a méretek bevitelét közvetlenül a keréken dolgozva, így a centírozási folyamat egyre felhasználóbarátabbá válik. Az adatok bevitele a kerék kézi mozgatásával történik a monitoron jelzett utasításokat követve, és a megfelelő értékek elérésekor egy kisebb ütéssel lehetséges megerősíteni azok felvételét.

 


2-HIT


 


  Ön neve / cégnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Üzenet

  Biztonsági kérdés a spambotok ellen:


   

  Leírás

  • Ergonómia

  Közvetlenül a keréken dolgozva, anélkül hogy a peremen belüli mérőműszerrel kerülne kapcsolatba ,
  a kezelő ergonomikusabb helyzetben dolgozhat a fizikai erőfeszítés csökkentésével és a teljesítmény növelésével.

  • Öntapadó súlyok pozicionálása Laser Spotter segítségével

  A Laser Spotter lehetővé teszi mind a kerék méreteinek megállapítását, mind a súlyok felhelyezési pontok rendkívüli pontos jelzését. A centírozási eljárást tovább egyszerűsíti a fék, amely a kereket a korrekciós helyzetben rögzíti.

  • Automatikus helymeghatározó rendszer

  Az elektromágneses fékkel ellátott automatikus pozícionáló rendszer rendkívüli sebességet biztosít a pozicionálás során, és azonnal megállítja a kereket ott, ahol szükséges elhelyezni a súlyokat.

  • Pneumatikus zár

  Két darab 250kg-os erőt kifejtő gázrugó garantálja a kerék gyors és állandó reteszelését. A 4 kerékből álló szett azonos feltételek melletti centírozását biztosítva.   

  Műszaki adatok:

  Tápfeszültség: 230V – 1ph
  Felni szélesség: 1,5″ – 20″
  Felni átmérő: 10″ – 30″
  Levegőigény: 7-10 bar
  Max. kerék súly: 75 kg
  Súly: 120 kg

  OPB: Egyszintes centírozás

  Az OPB (One Plane Balancing) egyetlen ellensúllyal kiküszöböli mind a statikus, mind a dinamikus kiegyensúlyozatlanságot, jelezve a súlyok pontos helyzetét a felni belsejében. A centírozógép automatikusan észleli, hogy lehetséges-e mindkét kiegyensúlyozatlanságot egyetlen egy darab súllyal korrigálni, és aktiválja az OPB programot. Igazi forradalom a kerékcentírozásban. Az OPB időt és pénzt takarít meg, miközben maximalizálja a termelékenységét.

  AutoAdaptive Mode

  Az innovatív AutoAdaptive Mode tűrésszámoló rendszer, az elfogadhatónak érzékelt rezgésnek megfelelő maradék kiegyensúlyozatlansági határérték értékelésén alapul. Az AutoAdaptive Mode szoftver minden centírozandó kerék esetében észleli a súlyt és a méreteket, és kiszámítja a tűrésértéket, amely megszünteti a kormánykeréken észlelt rezgéseket, ennek köszönhetően a legmagasabb kényelmet kapja vezetés közben, és az OPB programmal együtt időt takarít meg a centírozáshoz.

   

  EMS Sonar (opcionális)

  Az opcionális EMS Sonar 0,1mm-es pontossággal érzékeli a kerék excentricitását, és másodperceken belül pontos diagnózist tesz lehetővé.

  HubMatch (opcionális)

  Ha a gép fel van szerelve EMS Sonarral, a HubMatch egyetlen egy forgás során észleli az egyensúlyhiányt, valamint a kerék legmagasabb excentricitási pontját, és megjeleníti a képernyőn, hogy lehetővé tegye a kerék felszerelését a járműre oly módon, hogy a kerékagyon történő felni elhelyezésekor a mechanikai hézagok egyszerű összehangolása megszünteti az excentricitást.

   

  Ipari Kit 4.0 (opcionális)

  Az Ipari Kit 4.0 lehetővé teszi a kezelő számára, hogy könnyen megtervezhesse műhelye napi vagy heti tevékenységét, megadva a kerekek számát és a gépet, amelyen dolgozni kíván, hogy a lehető legjobban optimalizálja erőforrásait és kiküszöbölje az állásidőt.

  Összekapcsolt rendszer, amely egy PLC kezelőpanelből és a kifejezetten a CEMB számára kifejlesztett Tire Shop 4.0 felügyeleti szoftverből áll.