A Szerviz-Trade által üzemeltetett weboldal elsődleges célja a vásárlók és partnerek számára megfelelő információk közlése a garázsipari eszközökkel kapcsolatban. A Segítség oldalunkon a honlap használatához kínálunk ismertető leírást. A weboldal megjelenésében, felépítésében az információk közti megfelelő tájékoztatást szolgálja. Reszponzív tulajdonságú weboldal rugalmasan alkalmazkodik a megjelenítő kijelzőhöz. Legyen szó akár mobil telefonról, tablet-ről, notebookról vagy asztali számítógépről.

 

  Ön neve / cégnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Üzenet

  Biztonsági kérdés a spambotok miatt:


   

  Megnézheti az árajánlatkérés folyamatát egy oktatóvideóban is.

  Feliratok bekapcsolásához kattintson a Youtube által biztosított ikonra.

   

  segítség - youtube

   

  Teljes képernyő nézet bekapcsolásához kattintson a Youtube által biztosított ikonra.

   

  segítség - youtube teljes képernyő


  Megnézheti a hibabejelentés folyamatát egy oktatóvideóban is.

   


   

  Honlap fő felépítése:

  1. – felső menüsor

  Itt található balról jobb irányba haladva: Hírlevélre való feliratkozás, Facebook cégoldal megtekintése, Kezdőlap, Vissza a szerviz-trade csoport oldalra.

  2. – menüsor

  Bal oldalt található a cég logója, jobbra ütköztetve a honlap menüsora.

  3. – reklám slide

  Aktuális akcióinkról, újdonságainkról találhatunk itt reklám képeket, melyekre kattintva a reklám tárgyára viszi a felhasználót. A képek meghatározott idő elteltével váltják egymást. Ha az egér kurzort a reklám kép jobb vagy bal szélére visszük akkor megjelenik egy iránymutató gomb, aminek a segítségével mi magunk is válthatjuk, esetleg vissza mehetünk a reklámképek között.

  4. – fő kategóriák

  4 fő kategóriát találhatunk itt. Az első tartalmazza a webáruházban található új termékeket. Második az akciós árú termékeket. Következő a használt, utolsó darabos termékek csoportja. Az utolsó a szerviz szolgáltatást leíró és megrendelő oldala.

  5. – ajánlott kategóriák

  Itt folyamatosan balról-jobbra haladó képeken látható a legkeresettebb kategóriák. Melyekre kattintva megjelenítődik a kategória leírása, majd tovább kattintva eljuthatunk a kategóriában említett termékek csoportjához.

  6. – hírek, újdonságok

  2 x 3 sorban látható a garázsipart érintő legfontosabb érdekességek és legújabb hírek.

  7. -alsó lábléc

  Az első szakaszban mutatjuk kiemelt partnereink cégemblémáját, melyre kattintva eljuthatunk a cégek honlapjához. Következő szakasz felső részén a közösségi oldalak elérhetőségei, majd alatta az oldal szövegkeresője. Következő szakaszban pedig a sikeres Széchenyi pályázatainkat mutatjuk be. A legalsó résznél található a lábléc menüsor.

  segítség - felépítés

   


  Kezdőoldal elérhetősége

  A kezdő oldalra navigálás 3 fix helyen elérhető.

  Az első pont a felső menüsornál található „kezdőlap” ikon.


  A következő a céglogó, melyre kattintva a kezdőlapra visz a böngészőnk.


  A harmadik lehetőség a lap alján található „alsó lábléc” részen a „Kezdőlap” menü.

   


  Menüsor felépítése

  Menüsoron jobb oldalt találhatók az alábbi menüpontok: „Rólunk…”, „Szerviz-LABOR”, „Termékek”, „Elérhetőségünk”. A menüpontokra kattintva nyithatjuk meg a menüpont oldalait.

  Továbbá a menü tartalmaz még „Korábbi cikkeink”, „Szolgáltatásaink”, „Sikeres projektek” és „Karrier” almenüpontot.

  A „Rólunk” menü alatt találhatjuk a cég leírását, fő tulajdonságait, minősítéseit, a teljesség igénye nélkül, főbb partnereinket megnevezve.

  Korábbi cikkeink” menüpontra kattintva találhatja meg régi híreinket, leírásainkat. További infó: korábbi cikkek archívuma

  Szolgáltatásaink” menünél leírtuk a cég fő szolgáltatásait.

  szolgáltatásaink

  Sikeres projektek” menünél képekkel illusztrálva mutatjuk be, különlegesebb érdekesebb megoldásainkat.

  sikeres projektek

  Karrier” menünél található aktuális munkalehetőségeink.

  „Termékek” menü alatt érhető el a Szerviz-Trade által forgalmazott garázsipari termékek.

  „Elérhetőségünk” menü segíti az érdeklődőt felvenni velünk a kapcsolatot.

   


  Menüpontok tartalmai

   

  Rólunk …

  • Szerviz-Trade csoport bővebb leírása található itt.

   

  Címszavakba szedve:

  • Cégfilozófia
  • Történelem
  • Szolgáltatások
  • Képzés, támogatás
  • Rendezvények
  1. Lehetőség van az oldalon „tovább a Karrier lehetőségre” gombra kattintva megnyitni a Karrier a lapot. Itt aktuálisan megjelennek a keresett pozíciók. A hirdetett pozíció nevére kattintva pár mondatban közöljük az érdeklődők számára a munka leírását, valamint az e-mail címet amire elküldve egy szakmai önéletrajzot lehetőség van ezen pozíciók betöltésére. Amennyiben a felhasználó érdemesnek látja, a bal alsó részen található közösségi ikonok használatával megoszthatja, elküldheti a meghirdetett álláslehetőségeket.
  2. Következő részben említjük meg érvényes minősítéseinket. A minősítések bevezetése és fenntartása tanúsítja a cégcsoport elhivatottságát és nemzetközileg is elismert minőségi szintjét.
  3. Az utolsó részben „Kiemelt referencia partnereink”-et említjük meg, természetesen a teljesség igénye nélkül.

  „Korábbi cikkeink” almenün keresztül juthatunk el a https://szervizberendezesek.hu/ oldalon megjelenő és már megjelent cikkeink archívumába. Felhívjuk a figyelmet, hogy a bejegyzésekben említett akciók sok esetben határidőkhöz vagy raktárkészlethez kötődnek ezért nem tekinthetők aktuálisnak. Az archívum kezeléséről további információt itt találhat: korábbi cikkek archívuma .

   

  Szolgáltatásaink

  Szerviz-Trade főbb szolgáltatásai címszavakba szedve:

  • Garázsipar
  • Tervezés
  • Kalibráló laboratórium

  A Kalibráló laboratórium egyik kiemelt szolgáltatása a „Help Desk – távmenedzselés„. A névre kattintva bővebben szerezhet erről információkat, valamint megtekinthet egy példa videót a távmenedzselésről.

  További lehetősége van a felhasználónak a „További információk …” gombra kattintva a Kalibráló laboratórium szolgáltatásairól információkat megtudni illetve akár megrendelni, vagy hibát bejelenteni.

   

  Termékek

  A megfelelő termékmegtalálásához itt első lépésként témakörök és kategóriák közül kell választani.

  Fő témaköreink:

  „Vizsgasor és Diagnosztika”

  „Gumiszerviz”

  „Emeléstechnika”

  „Kenéstechnika”

  „Klímatechnika”

  „Műhelyfelszerelés”

  Vagy választhatunk a „Változó csoportjaink” közül. Itt maximálisan 3 csoportosítás található. A csoportok nevei után zárójelben található a csoporton belüli termékek száma. Amennyiben a csoport nem tartalmaz terméket, nem jelenik meg ezen az oldalon.

  Bármely témakörök választása esetén mindig egy további alcsoportokba jutunk. Itt a csoporthoz tartozó név és kép is segít a megfelelő választásban. A lap megnevezése alatt a „vissza a garázsipari termékekhez” gombra kattintva vissza jutunk a Termékek oldalra.

  A megfelelő alcsoportot kiválasztva a csoportban szereplő termékeket látjuk. A termékről egy jellemző képet és egy rövid nevet láthatunk. Ha további információkra kíváncsiak vagyunk kattintsunk a „Tovább” gombra vagy a termék képére.

  A termék leírását megnyitva megkapjuk a termék szöveges illetve képes bemutatóját. Az „Árajánlat kérése” kattintva legördül egy e-mail küldő modul, amivel árajánlatot lehet kérni az adott termékről. A termékek ára nagy mértékben függ az aktuális valuták árfolyamától illetve sok egyéb paramétertől ezért nem rendelkeznek határozottan kiírható árral. Az üzenetküldés adatmezőit helyesen kiküldve értékesítőink cél irányzott árakkal tudnak a kedves vásárlók rendelkezésére állni. Esetleges hibák, kérdések esetén van jelentősége a telefonszám megadásának. A felhasználók elérhetőségeit az ÁSZF-ben foglaltak alapján harmadik személy számára tovább nem adjuk. Amennyiben a felhasználó helyesen kitölti az adatmezőket a „Küldés” gombra kattintva megkapjuk érdeklődését. Esetleges hibás formátumú adatok begépelése esetén figyelmeztet az oldal a javításra.

  Elérhetőségünk

  Itt lettek összegyűjtve mindazon információk melyek a felhasználók számára segítenek felvenni a kapcsolatot a Szerviz-Trade-del. Itt találunk egy aktív google térképet, megjelölve a cég telephelyével. Google térkép szolgáltatás minden lehetőségével használható közvetlenül a weboldalról. Bal alsó részben megtalálható a cím mellett a főbb telefonszámokon kívül a teljes országot lefedő területi képviselők telefonszámai. Jobb oldalt található modullal közvetlenül küldhető szöveges üzenet a részünkre, feltétele a küldés gomb feletti biztonsági kérdésre adott megfelelő válasz, ami különböző spam robotok ellen használunk.

   

  Reklám slide jellemzői

  Mindig a fő oldalon helyezkedik el. Mind mobilos, mind tabletes, mind számítógépes nézetben látható. Amennyiben nem visszük rá az egérkurzort a reklám képek automatikusan váltsák egymást. Amennyiben az egérkurzort rávisszük a reklám kép területére, jobb és bal oldalt előtűnik a jobbra és balra léptető gomb. Ezzel tudjuk a reklám képek váltakozását manuálisan befolyásolni. Reklám kép alján pedig reklám kép mennyiségű apróbb körök jelennek meg. Ezek jelzik a reklám képek mennyiségét a kép vetítő modulban. A kitöltött kör a többi üres körök között jelzi, hogy hányadik reklám képet látjuk aktuálisan a reklámképek sorában. A reklám képre kattintva a weboldal arra termékre, szolgáltatásra, kategóriára ugrik, ami a reklám kép tárgya.

  slide-01 slide-02  slide-03

   


  Fő kategóriák tartalma

  Mindig a fő oldalon helyezkedik el. Látható mind mobilos, tabletes, mind számítógépes nézetben. 4 db fő kategóriát tartalmaz az oldal: „Újdonság”, „Akciók”, „Használt” és „Szerviz”.

  Az „Újdonság”-okra kattintva ,ezzel a tulajdonsággal, címkével rendelkező termékeket látjuk. A lap jobb felső részén rendezhetjük a termékek sorrendjét (népszerűség, értékelés, újdonság, olcsótól-drágáig, drágától-olcsóig). Amennyiben további információkra van szükségünk a termékekkel kapcsolatban, kattintsunk a termékképre vagy a termék neve alatti „Tovább” gombra.

  újdonság-01 

  Az „Akciók”-ra kattintva megkapjuk az ezzel a tulajdonsággal, címkével rendelkező termékeket összefoglaló oldalt. A lap jobb felső részén rendezhetjük a termékek sorrendjét (népszerűség, értékelés, újdonság, olcsótól-drágáig, drágától-olcsóig). Amennyiben további információkra van szükségünk a termékekkel kapcsolatban, kattintsunk a termékképre vagy a termék neve alatti „Tovább” gombra.

  Akciók-01

  Akciók-02

  A „Használt”-ra kattintva megkapjuk az ezzel a tulajdonsággal, címkével rendelkező termékeket összegyűjtő oldalt.

  Használt-01 Használt-02

  „Szerviz” gombra kattintva elvisz a weboldal a Kalibráló szerviz labor bővebb információit tartalmazó oldalra.

  szerviz-01 szerviz-02

   


  Termékkategória működése

  Itt a vevők szempontjából leginkább frekventált termékkategóriákat találjuk egy balról jobbra haladó képvetítő formájában. Ez a vetítés kör szalag szerűen működik, tehát az egyszer felbukkanó kép egy periódus múlva ismét előjön. A vetített kép felett tartva az egérkurzort, a vetítő jobb és bal oldalán egy-egy tovább gördítő gomb jeleni meg, rá kattintva befolyásolhatjuk a kép vetítését. A kép alatt pedig megjelenik az adott kategória neve. A kategória képére kattintva egy rövid kategória ismertető lapra jutunk, majd a leírás alatt található gombra kattintva továbbvisz a honlap az adott kategória termékeire.

  termékkategória-01 termékkategória-02

   


  Hírek működése

  Mindig a főoldalon jelenik meg, egyszerre 4 db cikket látunk, ezek a cikkek a legutóbbi 4 db legfrissebb cikk. A cikk képére, nevére, vagy a „READ MORE”-ra kattintva jutunk a cikk valódi terjedelméhez. Minden hír-blokk bal alsó részénél található a közösségi megosztás ikonok, itt lehetőség van a felhasználó saját közösségi hálózatán megosztani az oldal hírét. Ez a funkció a cikk teljes tartalma alatt is megismétlődik. A cikk tartalma után egy „további híreink …” megnevezés alatt található egy cikk ajánló, ami további híreinket mutatja. A hír képére, szövegére kattintva megkapjuk az aktuális hír teljes terjedelmét tartalmazó lapot.

  hírek-01 hírek-02 hírek-03

   


  Lábléc felépítése

  Kiemelt partnereink logóját a láblécen balról jobbra haladva az első részben találhatjuk. A megfelelő logóra kattintva a partner cég weboldalára jutunk. A céglogók egy színre (fehér) vannak egyszerűsítve, mert a weboldal céljaival ellentétes a partnercégek logóira való figyelem terelése.

  A következő részben foglalnak helyet a közösségi hálózatok megosztó ikonjai. Ezen ikonokra kattintva a megfelelő közösségi hálózat céges profiljába. Ez a rész után következik az oldal saját termék keresője. Ide beírva a keresett termék nevének részét vagy egészét az oldalon található termékek közti találatokat kapjuk eredményül.

  Balról jobbra haladva az utolsó részben találhatjuk a sikeres pályázatainkat mutató pályázati logókat. A megjelenő logóra kattintva a pályázat részletes információját tartalmazó oldalra jutunk.

  lábléc

   

  Karrier menüpont:

  Itt aktuálisan megjelennek a keresett pozíciók. A hirdetett pozíció nevére kattintva pár mondatban közöljük az érdeklődők számára a munka leírását, valamint az e-mail címet amire elküldve egy szakmai önéletrajzot lehetőség van ezen pozíciók betöltésére. Amennyiben a felhasználó érdemesnek látja, a bal alsó részen található közösségi ikonok használatával megoszthatja, elküldheti a meghirdetett álláslehetőségeket.

  karrier fiók

  Ászf menüpont:

  A Szerviz-Trade cégcsoport weboldalra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek.

  ászf

   

   

  Segítség menüpont:

  A weboldal működéséről, tartalmáról szóló leírás lapja.