Tovább bővül szerviz szolgáltatásunk

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

Cégünk több, mint 20 éve van jelen a hazai piacon, tovább bővül szolgáltatásunk a meglévők mellett. Partnereink a speciális igényeknek is megfelelő, magas minőségű garázsipari gépeket vásárolhatnak meg tőlünk.


Az autószervizek számára segítséget tudunk nyújtani vizsgasor tervezésében és kivitelezésében is. Nem beszélve az adminisztráció súlyáról, amit cégünk több éves tapasztalattal képes átvállalni megrendelőink helyett. Tapasztalatainkkal felvértezve képesek vagyunk a gördülékeny kivitelezés megszervezésére vagy irányítására. Az engedélyeztetések, beüzemeltetések terén is otthon vagyunk. Képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre már megépített vizsgasor fejlesztése, karbantartása esetén is. Szerviz tevékenységünk egész Magyarországra kiterjed.

töltésdiagnosztika


Meglévő garázsipari gépéhez is tudunk kalibrációt, hitelesítést, javítást és cserét biztosítani. Legyen szó akár emelőkről, kerék-kiegyensúlyozó, kerékszerelő gépekről. Gépjármű diagnosztikai eszközök esetén pedig tudunk biztosítani szoftver frissítéseket, aktiválásokat. Mellyel hozzáférhet a legújabb gépjárművek gyár által kiadott adataihoz, illetve kibővítheti a már meglévőt. Természetesen minden szolgáltatásunkhoz kapcsolatfelvétel és konzultáció szükséges.

Kattintson ide a szervizünkkel kapcsolatos további információkért

 

kepzesek

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy a Brain Bee csoport által gyártott eszközök mellett, legyen szó klímatöltőről vagy autódiagnosztikáról, most már a Capelec gyártású garázsipari berendezések szervizét is tudjuk vállalni.

A Capelec 1989 óta működő, a világot lefedő kereskedelmi hálózattal rendelkező garázsiparral foglalkozó cég. Gépeik mind a személygépjármű, mind a kis és nagy teher gépjárművek kategóriájában elterjedt.

 

capelec logo

 

capelec