sikerünk közös az ügyféllel

Sikerünk közös az ügyféllel …

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

A Szerviz-Trade kft. több, mint 25 éves működése során számtalan beszerzés, telepítés, kalibráció és szervizelés történt. Mindenképp fontosnak látjuk bemutatni,

megemlíteni azokat a partnereket, ahol a megszokottól eltérő műhely kialakításban, eszközbeszerzésben vettünk rész. Vagy éppenséggel speciális ipari gép beszerzésében, telepítésében, engedélyeztetésében működtünk közre. 

 

 

Sok feladat nehézsége a beszerzés volumenében, rövid határidejében rejlett, melyet kellemetlen kötbérezés szabott szűkre.

 

Amennyiben Ön gépjármű vizsgaállomást hoz létre, fejleszt, alakít át ezekkel a nehézségekkel sajnos számolni kell, ezért fontos a Szerviz-Trade tapasztalatokkal, rugalmassággal rendelkező szolgáltatásainak kiválasztása. A rizikó mértéke szakembereinkkel csökkenthető, ipari berendezéseinkkel a vállalkozás teljesítménye biztosítható.

 


Természetesen a teljesség igénye nélkül, tekintse meg mindazokat a szerviz műhelyeket, melyek mintaként szolgálhatnak az Ön számára is egy-egy eszköz helyes elhelyezésben esetleg speciális igényeknek megfelelő műhelyek számára milyen berendezések szükségesek. Ezt a lapot elérheti a főmenü “Rólunk” pontjára navigálva, a “Sikeres projektek”-re kattintva.


Az oldalra lépve láthatja a a vállalatok neveit és az eszközöket,ipari gépeket már telepített helyükön. Természetesen ezeket a fotókat, információkat frissítjük így újabb és újabb projekt képek várhatóak.


 

Folyamatosan görgetve számos fotót jelenítünk meg ezen a lapon, kényelmi funkcióként, minden projektfotót elválasztó vonal jobb szélén egy lap tetejére ugrás gombot helyeztünk el.

 

 

Fontosnak tartjuk ügyfeleink terveinek megvalósítását, partneri kapcsolat kialakítását mellyel megvalósulhat cikkindító mondatunk a “Sikerünk közös az ügyféllel“.