Miért fontos a LIKE?

Napjainkban, Magyarországon a legnépszerűbb, legismertebb közösségi hálózat a FACEBOOK. Ez a népszerűség nem véletlen, a sikernek nincs titka.


Facebook-ra jellemző:

 • minden eszközön elérhető (ami internet böngészésére alkalmas) legyen az telefon, PC tablet, iPad, otthoni számítógép, okos TV, okos karóra.
 • az előző tulajdonság már önmagában is elég lenne, hiszen a legtöbb szoftver cég a saját eszközén se “fut” stabilan.
 • hatalmas ismertségének az előnye, hogy sokan minket is megismerhetnek, megtalálhatnak.
 • hatalmas ismeretségének köszönhetően egyik legbiztonságosabban kezeli a belépési jelszavakat, hozzáféréseket. Annak könnyű, külsős megszerzése alaptalan szóbeszéd.
 • kezdeti nehézkes, szokatlan kezelése után könnyű használni.
 • könnyen használhatunk letiltásokat, “Nem tetszik” vagy “Unlike” funkciót, amivel letilthatunk bármit, és akár bárkit akivel nem szeretnénk érintkezni.
 • bizonyos idő elteltével képes “megismerni” szokásainkat, érdeklődési körünket és leginkább a számunkra érdekes reklámokat kínál fel.
 • ingyenes, de néha reklámokat “dob fel” de ezek a reklámok a többi “ingyenes” programokhoz hasonlóan ritkábban jelennek meg.

Facebook---skills

 

Mi is üzemeltetünk Vállalati FACEBOOK oldalt. Miért tesszük mindezt?

Egyrészt szeretnénk haladni a korral. Másrészt szeretnénk az információkat legrövidebb, legegyszerűbb módon a vásárlóink / partnereink részére eljuttatni.

Vásárlóinktól már egyre sűrűbben kapjuk meg az igényt arra, hogy tájékoztatást kapjanak legfrissebb akcióinkról, újdonságainkról, használt termékeinkről esetlegesen a garázsipart érintő új fontos hírekről.

Hírlevelünkre való feliratkozás nem minden esetben megoldás, mert:

 • a postafiókba kerülő levelek között sokszor “elvész” hírlevelünk.
 • hírlevelünk sokszor “fennakad” a biztonsági szűrő rendszeren, amit vásárlónk a feleslegesen beérkező hírlevelek miatt kénytelen beállítani.
 • egy-egy árajánlat kérés,  szerződés, okirat mellett nem megfelelő a hírekkel, akciókkal foglalkozó levél.
 • egy feliratkozás nem minden esetben történik meg stabilan a számítógépes rendszerek változatossága miatt.

 

Mi pedig nem az a cég vagyunk, akik kétnaponta küldünk ki hírlevelet,

mert nem célunk felesleges információkkal terhelni partnereinket.

Így viszont nehezebben tűnik fel, hogy a feliratkozás valamilyen úton módon, nem történt meg.

Facebook-connect

 


 

Mai világunkban az e-mail postafiók, hasonlóan a valós postaládához, inkább az ügyintézés, azonosítás helye. Lényege inkább az adminisztráció, nem a kapcsolattartás.


 

Itt jön megoldásként szóba a Facebook, amennyiben Ön rendelkezik Facebook felhasználó profillal, (amennyiben nem könnyedén létrehozhat egyet) keresse meg céges weboldalunkat és egyszerűen LIKE-oljon minket.


 

Ettől a dologtól kezdődően biztosan értesül híreinkről, akciós, új és használt termékeinkről. Akkor mikor a FACEBOOK felületén böngészget, informálódik. Nem akkor amikor ügyintézéssel foglakozik.

Amennyiben tévedésből, félreértésből LIKE-olt minket, felkeresve céges oldalunkat, ugyanott Unlike-olat. Így többé nem értesül a velünk kapcsolatos hírekről.

Tehát mindent összevetve biztonságos, egyszerű és célszerű ez a megoldás.

Természetesen hírlevél küldésünket, amíg igény van rá fenntartjuk, de kérjük próbálja ki ezt a módszert.

FACEBOOK vállalati oldalunkhoz katt ide!

facebook - like-loop