Ha minden hír érdekli …

Több partnerünk / felhasználónk / olvasónk jelezte, hogy szeretné könnyen elérni a weboldalunkon már megjelent írásainkat.

Ezt a funkciót építettük be oldalunkba és most már elérhető mindenki számára. Helyét, mivel cégünk működésével kapcsolatos információkat tartalmazó témakörbe tartozik, a “Rólunk …” menüpont alá helyeztük. A menüpont elérhető természetesen a PC-t használók mellett mind a mobilon, mind a tableten kereső felhasználóink számára is. Célunk volt a könnyen megtalálható, logikus elhelyezés honlapunkon.

archív híreink - menü widescreen

 

Működését lehetőleg a legegyszerűbbre igyekeztünk hozni.


Az archívumot megtalálja a felső menüsorban megtalálható “Rólunk …” gomb alatt. Mely minden eszközön, minden aloldal böngészése közben látható.

archív híreink - menü


A megjelenő oldal bal oldalán találhatja a hírek kiemelt képeit, mellette a címét és egy rövid idézetet a szövegből. Lefele haladva futhatjuk át a cikkeket, majd az oldal alján lapozhatunk egy további oldalra, ahol időrendben régebbi cikkek található.

archív híreink - hír előnézet


Jobb felső részben találhatjuk a gyors választó modult. Itt a balra és jobbra mutató nyíl ikonokkal lapozhatjuk cikkeink között.

archív híreink - cikk választó


Az általunk megírt hírek / akciók tartalmi szempontból kategóriába soroltuk. A kategória nevét egy legördítő menüben ki tudjuk választani. Ezt követően csak a kategória besorolás szerinti cikk jelenik meg. Egy bejegyzés természetesen több kategóriában szerepelhet.

archív híreink - lenyíló menü


Minden friss és archív cikk teljes nézetben történő megjelenítése alján található egy lapozó. Itt további cikkek között választhatunk és rá kattintással olvashatunk tovább.

archív híreink - slide lapozó

 

Természetesen további észrevételt, kérést is szívesen fogadunk. Ha észrevétele van írjon nekünk “Elérhetőségeink” menüponton belül található üzenetküldőnkön keresztül. Reméljük, hogy minél többeknek lesz használható és hasznos funkció ez honlapunkon.

– További kellemes böngészést kívánunk!