COVID-19 partneri tájékoztató 2020-03-31

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0
Covid-19 ügyfél, partneri tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink és Partnereink!

Figyelemmel kísérjük a világban zajló eseményeket és intézkedéseinkkel igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni az új helyzetekre ( Covid-19 ). 2020 év társadalmi, gazdasági folyamaira a pandémiás világjárvány jelenléte rendkívül befolyásoló tényezőként jelent meg. A kereskedelmi láncok a határzárásokkal és korlátozásokkal vagy megszakadtak vagy lelassúltak. A külföldi turizmus visszaszorult, az ipari gyártás bizonytalan teljesítménnyel működött. A lakosági vásárlási szokások priorizációja megváltozott, bizonyos termékek iránt ugrásszerűen megnőtt a kereslet. A korábbi fejlesztési, beruházási tervek átadási időpontjai újratervezést igényeltek.

A jelenlegi járványügyi helyzetre ( Covid-19 ) való tekintettel a Szerviz-Trade kft. kiemelten fontosnak tartja a hatályba lépő szabályozások és előírások betartását, ezzel is igyekszünk mindent megtenni Partnereink és munkatársaink egészségügyi védelmében!

Munkatársaink telefonon és e-mail-ben elérhetőek és mindent megteszünk a továbbiakban is annak érdekében, hogy elérhetőek is maradjanak. A kapcsolatfentartást folyamatosan biztosítjuk.

Továbbra is zavartalanul működik a távoli segítségnyújtás és vevőink on-line támogatása a covid-19 járványveszély ideje alatt is. 

Az áru- és alkatrészrendelés, anyag kiadás folyamatosan működik,  azonban jelenleg a külföldi árumozgásban vannak, előfordúlhatnak fennakadások Európában, amiket próbálunk minél gördülékenyebben megoldani. Ezügyben kérjük esetlegesen türelmüket.  

A kiszállásainkat, kalibrálásokat és azonnali hibaelhárításokat ameddig lehetséges folytatjuk, kollégáink védőfelszerelése biztosított. 

A Szerviz-Trade Kft csapata továbbra is mindent megtesz, hogy partnerei zavartalanul tudjanak működni! 

Jó egészséget és kitartást kívánunk mindenkinek
ebben a nehéz helyzetben!

A pillanatnyi hivatalos adatok ide kattintva megtalálhatóak!