CEMB ARGOS – új generációs futómű beállító rendszer

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

2016 Szeptember 13-17 között megrendezésre kerülő frankfurti Automechanika kiállításon fog bemutatkozni a CEMB ARGOS, a új generációs érintés nélküli futóműállító. Az Argos évek tanulmányainak, helyszíni teszteknek, valamint a magasan fejlett technológia eredménye, amely teljes mértékben maga a CEMB fejlesztett.


A CEMB számos célt tűzött ki a termékfejlesztésen belül, a végfelhasználók igényeit középpontba téve. Így tudja garantálni az egyedülálló megoldásokat, egyszerűséget, megbízhatóságot, gyors használatot valamint kompatibilitást minden járműhöz és abroncshoz.
Az érintés nélküli Argos képes csupán 5 másodperc alatt végrehajtani egy pontos és megbízható geometriai mérést.

CEMB argos

Forradalmasítja a futóműállítás világát:
– nincs szükség többé felfogó eszközökre se céltükrökre.

– nincs szükség kézi beállításra a különböző kerék belsők esetében.

– nincs szükség szintezett emelőkre.


A rendkívül fejlett és intuitív szoftver képes táv működésre, automatikusan képes mérési folyamatot indítani, az elvégzett folyamat azonnali azonosítására.

Ismeri az előre kiválasztott jármű specifikációkat, melyek helyes pozícióba helyezik a járművet.


Majdnem 100 év telt el mióta feltalálták az első futóműállítót. Azóta a gyorsaság fejlesztését célzó folyamatos innovációk vezettek el az Argos megszületéséhez, amely 5 másodperces rekordidő alatt végzi el a mérést. Gyorsaság, egyszerűség, és hatékonyság a siker kulcsa, és mivel az idő pénz, ezért hatékonyak az egyre gyorsabb megoldások.

argos-smart car


A CEMB innovatív futóműállítója megszünteti a futóműállítás ellenőrzésbe fektetett erőfeszítéseket és időt. Ezzel megadja a lehetőséget arra, hogy minden jármű ellenőrzésre kerüljön, amely csak begurul a garázsba.

Növeli az üzlet volumenét és az ügyfelek elégedettségét.

 

 

Legyen gyors, legyen okos, válassza az Argost.