Brain Bee frissítési akció

Új frissítés: Tisztelt Brain Bee diagnosztikát használó ügyfeleink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a Brain Bee B-Touch készülékekhez nyár óta elérhető egy kiegészítő adatbázis (BPS Info),  illetve vezetett hibakeresés(Tutor program). Egy számítógépre telepített programról van szó, amihez a B-Touch eszközt usb-vel vagy bluetooth-on keresztül csatlakoztatni kell. A műszer hardverkulcsként funkcionál, a program nélküle nem fog működni és nem érhető el.


 

Az adatbázisról és vezetett hibakeresésről az alábbi elérhetőségeken található részletes információ,

valamint videó a működésről :

 


 

BPS Infó és Tutor használatának feltételei :

170-es CID, azaz szoftververzió megléte és érvényes licensz rá. Amennyiben régebbi licensz van érvényben, úgy egy akciós csomag keretén belül elérhető egy frissítés + BPS Infó + Tutor egység.

slide-info és tutor mobil

 

 

Információk a frissítésekről :

No Limites műszer esetén:

 

  1. +12 Standard. Ez a meglévő adatbázis verziószámát emeli meg 12-vel.

(Pl. : Ha 168-as verzióig érvényes a licensze, akkor ezzel a frissítéssel egészen a 180-as verzióig érvényes marad, viszont ha régebbi 140-es verzió van, akkor csak a 152-esig lesz érvényes. 170-es verzió a legfrissebb jelenleg)

  1. Up to Now +12. Ez bármilyen verziószámú, régi adatbázist FELZÁRKÓZTAT az aktuális, legfrissebb szoftververzióra, és további 12 verziószámot ad hozzá.

(Pl. Fentebb említett 140-es verzió esetén ezzel rögtön 170-es verzióra frissít, és egészen a 182-es verzióig lesz érvényes a licensz, ha a 170-es verzió a legfrisebb.)

Limites gép esetén :

 

  1. Up to NO LIMIT.  Ezzel teljesen feloldja a gépet, nem jár le és többet nem lesz LIMIT függő, egyben FELZÁRKÓZTATJA a gép szoftverét az aktuális legfrissebbre. lsd. előző pont Up to Now +12 része.

2. Limit +12. A gép marad limit-es, és a meglévő szoftververzió számát emeli meg 12-vel.