Brain Bee CONNEX APP – iOS rendszert használóknak is

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

Brain Bee Connec App Android and iOS


Ismét egy újabb fejlesztés a Brain Bee – től, CONNEX App most már az Apple rendszereken is!

CONNEX App gépjármű diagnosztikai program elsőként az Android operációs rendszert használó eszközökön jelent meg, viszont most már a kitartó fejlesztési munkának hála, az iOS rendszerű mobil eszközök számára is használható.

Az applikáció rendelkezik a legtöbb funkcióval, amit a CONNEX és CONNEX Smart is magába foglal. Jellemző továbbiakban a márkafüggetlen, széleskörű gépjármű adatbázis használatának lehetősége. Az applikáció integrálja tudását készülékére és ezzel a komfort mellett egyszerűbbé is válik a hétköznapi diagnosztikai munkavégzés. A gépjármű kiolvasó eszköz természetesen szükséges a kapcsolódáshoz, de a Brain Bee Connex tudása elérhető saját eszközén is.

Brian Bee Connex App


A CONNEX App használatához Iphone/Ipad készülékünkkel keressünk rá az Apple Strore oldalain, majd a letöltést és telepítést követően vegyük fel a Szerviz Trade értékesítőivel a kapcsolatot az aktiváláshoz.

Ezt követően készüléke alkalmassá válik a gépjármű diagnosztika futtatására. Természetesen több készülékre is alkalmazható licensz is vásárolható, ez a vásárló igényeitől függ.

bővebben a Brain Bee Connexről …

Brian Bee Connex App


Alábbi kis videóban A Brain Bee vezére, Carlo Rocci jelenti be a Connex App megjelenését, mutatja be büszkén, a fejlesztők új produktumát, ami mindenképp a jelen korunk elvárásainak megfelelő szolgáltatást nyújt a gépjármű diagnosztika területén.

további Brain Bee garázsipari eszközök …