Brain Bee ADAS Rendszer Karbantartó

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0
Brain Bee ADAS Rendszer karbantartó

Brain Bee ADAS Rendszer Karbantartó

Az eredeti forradalmi rendszer

A gépi látás, az érzékelők, az autós informatikai infrastruktúrák és az ember-gép interfészek gyors fejlődésének köszönhetően egyre kifinomultabb ADAS rendszerek teszik biztonságosabbá és kényelmesebbé a járművezetést.

Napjaink és a jövő korszerű autóinak központi eleme a fejlett vezetőtámogató rendszer (advanced driver assistance system, ADAS), amely azáltal növeli a biztonságot, hogy a nehéz vagy ismétlődő műveletek automatizálásával egyszerűsíti a járművezetést, továbbá csökkenti a figyelmet elvonó tényezőket, amelyek gyakran okoznak balesetet. A szigorodó törvényi szabályozások hatására az autógyártók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a járművezetők és az utasok biztonságára. Az aktív biztonsági rendszer több független elektronikus alrendszerből tevődik össze, amelyek segítik az autóvezetőt a nehéz forgalmi helyzetekben való manőverezésben.

A Connex digitális ADAS egy a BrainBee-nél készült forradalmi rendszer, melynek használata rendkívül egyszerű, ezáltal az ADAS rendszerek karbantartása minden műhely számára elérhetővé válik.

 

 

 

 • EGYSZERŰ KEZELÉS
  Minden művelet elvégzéséhez elegendő egy kezelő

 • DIGITÁLIS
  Helytakarékos kialakítás

 • WIFI CSATLAKOZÁS
  Biztosítja, hogy a rendszerek és a kalibrációs eljárások mindig naprakészek legyenek

 • KEYSTONE RENDSZER (szabadalom)
  A maximális pontosság érdekében

 • FULL HD 4K MONITOR
  Rendkívüli pontosságot biztosít bármilyen megvilágítás mellett

A CÉLPONTMENTES DIGITÁLIS RENDSZER (szabadalom) miatt nincs szüksége további panelekre.

Ez a MAHLE szabadalmaztatott célpontmentes technológia, a rendszer központi eleme. A digitális panel sokoldalúsága lehetővé teszi a meglévő vagy jövőbeli autógyártók referencia protokolljának alkalmazását.

A kifejezetten egyszerű használat miatt nem veszteget el időt a rendszer működésének megtanulására: a rendszer végigvezeti önzt a kalibrálási eljárás minden lépésén.

A kalibrációs keret automatikusan, az elektromos vezérlésen keresztül állítható be, és a cél bármely mozgása az autóhoz képest automatikus és virtuális.

A rendkívüli pontosságot az önadaptív rendszer garantálja, amely lehetővé teszi a szoftver számára a környezeti és fizikai feltételek értékelését (padló, távolság a járműtől), és ennek megfelelően alakítja a digitális célképet.

A legnagyobb piaci lefedettség biztosítása nagyon fontos számunkra. A DIGITÁLIS ADAS működése mögött álló adatbázis a CONNEX diagnosztikai eszköz folyamatos fejlesztését követi.

 

Milyen rendszereket kell karbantartani?

A modern autókban egyre gyakrabban megjelenik az adaptív sebességtartó automatika (ACC), a holttér-felderítés (BSD), a parkolási segítség, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), a keréknyomás-figyelő rendszer (TPMS), az álmosságmonitor, az éjjellátó, a vezetőt figyelő rendszer, az ütközésre való figyelmeztetés és az információk szélvédőre vetítése. Az ADAS több szinten nyújt támogatást, olyan információkat szolgáltatva a vezetőnek, amelyek révén az adott helyzettől függően képes lesz változtatni a vezetéssel kapcsolatos döntésein. Így például a járókelőket figyelő alrendszer figyelmezteti a vezetőt, ha valaki váratlanul az úttestre lép. A veszélyes helyzetekben nyújtott segítség egészen odáig terjedhet, hogy a baleset vagy ütközés elkerülése érdekében a rendszer teljesen magától cselekszik, vagy felülbírálja a vezető akaratát.

Ezeket a rendszereket tudjuk a legmodernebb, leggyorsabb módon karbantartani a Brain Bee ADAS digitális eszközével.

sokoldalúság demonstráció
Brain Bee ADAS rendszer karbantartó termékképe

Jellemzők:

 • Szabadalmaztatott célpontmentes technológia
 • Integrált kommunikáció a NEXUS 3.0 BUS
  rendszerrel Wifin keresztül.
 • Motorizált célpont magasság állítás
 • Adaptív rendszer a jármű pozicionálásának
  automatikus kompenzálásához
 • Mérés nagy pontosságú lézeres
  távolságmérőkkel
 • Ultrakönnyű radar kalibrációs panel

Műszaki információk:

 • Méretek: 2700 x 1500 x 1800 mm+
 • Súly: 75 kg
 • 65” full HD monitor
 • Integrált PC, Windows 10

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT MOST!

  Ön neve / cégnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Adószám (kötelező)

  Üzenet