Autótechnika – AutoDiga 2015

Szeretnénk megköszönni minden kilátogató figyelmét, érdeklődését standunk iránt.

2015-ben is megrendezésre került az Autótechnika – Autodiag 2015 kiállítás. Céljaink között szerepelt a kiállított tesztautón (Toyota AYGO – a Reálszisztéma kft. jóvoltából.) bemutatni a jövő és egyúttal a jelen diagnosztizáló, mérő műszereit valamint az általunk forgalmazott javítást vezető diagnosztikai szoftvert, működés közben is. A villámgyors futóműállító pontosságát is bármikor tudtuk élőben demonstrálni, kiemelve a gyors, egyszerű munkavégzést, ami a biztos termelékenységet garantálja egy autószerviz műhely számára.

Reméljük, hogy a megfelelő információkat kapták az Autótechnika – Autodiag 2015 kiállításon az általunk forgalmazott professzionális termékekről. Valamint sikerült jó viszonyt kialakítani értékesítő és szakértő kollégáinkkal, az esetleges jövőbeli beruházásokat illetőleg is. A szóróanyagokból igyekeztük összeállítani a legfontosabb információkat, tulajdonságokat, készségeket berendezéseinkről.


 

 

Kerékcentrírozó és kerékszerelő gépeink egyszerűségét női könnyedséggel mutattuk meg látogatóink számára. Természetesen az eszköz az erőlét megkímélése mellett a ruházat tisztán tarthatóságát is lehetővé teszi. Akár egy estélyre indulás előtt is lehetséges egy abroncs csere!

autodiga-50

Természetesen a legjobb gyártók palettájából választva, figyelemre méltó berendezéseket kiállítva vártuk partnereinket, vásárlóinkat vagy a garázsipar technikája iránt érdeklődőket.

 

Bízunk benne, hogy hasznos információkkal gazdagabban térhettek haza standunktól, megőrizték névjegyeinket, nyomtatványainkat egy további sikeres üzletkötés érdekében. Bármely kérdés felmerülne, amit a személyes beszélgetés során nem kaptunk meg, keressen fel elérhetőségeinken vagy írjon üzenetet a honlap segítségével.