Autótechnika 2018

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

autotechnika 2018

Sikerek a kiállításon – AUTÓTECHNIKA 2018 kiállítás

A KIÁLLÍTÁS EZÚTTAL ÚJ NAPOKON, SZERDÁTÓL PÉNTEKIG VÁRTA A SZAKEMBEREKET ÉS AZ ÉRDEKLŐDŐKET.

Ezúton is szeretnénk köszönetünket nyilvánítani a standunk, cégünk iránti érdeklődőknek.

Számtalan kérdést kaptunk mind a berendezések, mind a szoftverek és a 2019-es újdonságok, jogszabály változások iránt. Úgy vettük észre az érdeklődések témája leginkább a berendezések hasznossága, termelékenysége és lehetőségeik körül mozogtak. A magyarországi utakon is megjelenő modern, időnként csúcs technikákat is tartalmazó gépjárművek óhatatlanul magukkal hordozzák a szervizek fele támasztott igények megváltozását. Valamint azt is, hogy a hazai gépjármű tulajdonosok is képesek többet áldozni ezekre a szervizelési munkákra. Sok esetben erre a szervizelési, karbantartási időszakokra már a személygépjárművek is figyelmeztetik használójukat.

  • Ennek köszönhető a diagnosztikai szoftverek, kiolvasók, vezérlők iránti szükséglet megnövekedése.

autotechnika 2018

Ellenben egyre elkerülhetetlenebbek lehetnek a hibás beállítások, vezérlések egy rosszul kiválasztott gépjármű diagnosztikával. Fontos a gyártói adatbázisra építő, folyamatos, éves frissítésekkel ellátható eszköz használata.

Erre a felhasználásra kínáljuk, a standunknál is kiállított Brain Bee gépjármű diagnosztikai berendezéseket.

Brain Bee Connex Smart

Brain Bee X-Touch

Brain Bee F-Touch

és a klasszikus Brain Bee B-Touch

Speciálisan a mezőgazdasági és teher gépjárművekre kifejlesztett Jaltest LINK megbízható támogatást adja a technikusok részére.

Ezek az inteligens rendszerek már megjelennek a klímatöltés  ( Brain Bee klímatöltők és karbantartó berendezések )  és a TPMS szenzorok  ( Brain Bee B-TP 1000 ) terén is.

/ Kérjen már MA árajánlatot! – Elég a berendezések neveire kattintania, hogy az oldalukra navigáljon. /

A standunknál a Giuliano Industrial S.P.A. jóvoltából saját olasz promótere/ technikusa mutatta be a magyar piacra szánt Giuliano J-BOSS automata kerékszerelőjét és a klasszikus Giuliano S 228 pro DUO berendezését.

Érdekesség gyanánt állítottuk ki a Giuliano G1 Sport speciális Formula 1-es kerékszerelőjét. A berendezés óriási érdeklődésnek örvendett, ami sokat adott hozzá standunk kétségtelen sikeréhez.

autotechnika 2018 f1 kerék

autotechnika 2018 futóműállítás

autotechnika 2018 futóművek

A 3D futóműállításhoz a Reálszisztéma Group kft. jóvoltából használhattuk a legújabb Toyota AYGO városi kisautóját.

Továbbra is a John Bean V1200 berendezést ajánljuk a futóműállításhoz, amit készséggel mutattunk meg minden érdeklődő számára.

autotechnika 2018 john beam

További népszerű berendezés a Brain Bee-től az AGC automata váltóolaj cserélő és karbantartó berendezés, amivel nagyfokú biztonsággal és szakszerűséggel végezhető el a személygépjárművek automata válójának olaj cseréje.

Az elmúlt időkben tulajdonba került személygépjárművek legtöbbje már ezt a sebességváltási technológiát alkalmazza. Viszont ezek olajcseréje lényeges a teljesítmény és a folyamatos menetbiztonság megőrzése érdekében.


Lentebb láthatja az Autótechnika 2018 kiállításon készült további fotóinkat a teljesség igénye nélkül. Bármely további kérdés esetén állunk rendelkezésükre. Keressen “elérhetőségünk” menüpont alatt megtalálható információk alapján vagy iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön elsőként a legfontosabb garázsipari hírekről!

HÍRLEVÉLRE FELIRATKOZÁS

autotechnika 2018 brain bee