Autótechnika – Autodiga 2016

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

 

autotechnika-2016-zaras

Az előző évekhez hasonlóan rész vettünk a 2016-ban megrendezett Autótechnika szakkiállításon és vásáron. Standunkat hagyományosan, messziről is felismerhető, kék színben ismerhették meg az ide látogatók. Cégünk immár 25 éve képviseli magát a garázsipari piacon ezért 25 db általunk forgalmazott termékre rendkívüli akciót hirdettünk. A kilátogatók tájékozódhattak a részletekről kollégáinknál, valamint a kiállításon megkapható katalógusunkból.


Természetesen az interneten jelenlévő érdeklődőinket sem zártuk ki a kedvezményekből az akció ideje alatt. Bárki, aki követőnk a Facebook, Google + közösségi hálózaton vagy feliratkozott hírlevelünkre esetleg rendszeresen látogatja honlapunkat tájékoztattuk akciónkról.

Facebook---skills

 


 

 

Az akció lezárult, jelentős mennyiségű kedvező árú garázsipari berendezéshez jutottak hozzá kedves vásárlóink. De mindezek mellet megtekinthették a prémium minőségű John Bean V2300 3D futóműállítót a kiállításon. Működés közben tudtuk bemutatni egy új Toyota AYGO-n (Reálszisztéma jóvoltából).

 

további információk a John Bean v2300-ról itt: professzionális 3d futóműállító

john bean v2300


Giuliano S234 kerékszerelő 2016-os termékfrissítésen esett keresztül. Ennek részleteiről adtak információt szakképzett kollégáink.

 

További információ a Giuliano S234-ről itt: professzionális kerékszerelő

 

További nagy érdeklődést kiváltó berendezésünk a CEMB ER 70. Nálunk volt kapható a legkedvezőbb feltételekkel a kiállítás ideje alatt.

További információ: CEMB ER 70

 

s 234


 

Ne felejtsünk el kitérni a jelen és jövő legfontosabb autódiagnosztikai eszközeire: Cojali Jaltest a tehergépjárművek kategóriájában, személygépjárművek esetében Brain Bee X-Touch, F-Touch és a klasszikus B-Touch.

További információ:

Jaltest tehergépjármű diagnosztika

Brain Bee X-Touch

Brain Bee F-Touch

Brain Bee B-Touch

Tutor inside car

Valamint az eszközöket működtető új szoftverekről, mint a Vezetett diagnosztika (B-PS tutor), ami a technikust végigvezeti az autódiagnosztizálási folyamat lépésein.

 

további információ a B-PS info és turor-ról: vezetett diagnosztika

BrainBEE-TUTOR és INFO


Legfontosabb 2016-os újdonság a garázsipari piacon a B-TP 1000 kerékabroncs nyomás diagnosztikai eszköz. Olyan fő tulajdonságok jellemzik, mint a 55 szenzor kompatibilitás, közel ezer gépjárműtípus támogatás valamint 12 univerzális szenzor típus vezérlési lehetőség, mindez természetesen Brain Bee minőségben. Naprakész adatokkal, stabil és gyors működéssel és felhasználók számára könnyen kezelhető szoftver kezelőfelülettel.

 

További információk: TPMS diagnosztika

B-TP 1000