Autótechnika 2014

Autótechnika 2014

2014-ben is újra megrendezésre került a magyarországi AUTÓTECHNIKA 2014 kiállítás és vásár.

2014-ben is megrendezésre került a magyarországi Autótechnika 2014 kiállítás és vásár. Szerviz-Trade csapata is képviselte magát a több kiállító között. Egymás közt úgy szoktuk mondani, hogy “Aki számít, ott van”. Az alábbi képek jól mutatják a bemutatott gépek, eszközök palettáját. Értékesítőink, szakértűink sikeres napokat mondhattak magukénak a kiállítás mindhárom napján Az érdeklődés nagy volt, a kérdések számával együtt. Igyekeztünk a legfontosabb, vásárlói döntést segítő információkat átadni. Amennyiben bármely kérdés nem hangzott volna el személyesen, keressen fel minket elérhetőségeinken vagy írjon nekünk üzenetet a honlap segítségével!

A legnagyobb érdeklődést a Magyarországon kizárólag nálunk kapható  PAGURO Mobil teher kerékcentrírozó berendezés, melyet a gyártótól kapott demonstráló videókon keresztül valamint kiállítva ismerhettek meg a kedves érdeklődők. Kompakt kivitelezés, mobil használat új innováció a garázsipari piacon.

Természetesen a technológiájában legújabb 3D futóműállító gép is kiállításra valamint bemutatásra került a John Bean gyártól. Élőben demonstráltuk a futóműállítás menetét, működését ezzel a prémium berendezéssel. Az egyszerű használhatóság és villámgyors működés a berendezés leghangsúlyosabb tulajdonsága, mindemellett a 3D futóműállító technológia precízségével karöltve.

Brain BEE X-touch vezeték nélküli autódiagnosztikai eszköze sem maradhatott el a 2015-ös évet meghatározó garázsipari felszerelései közül. Friss gépjármű adatbázissal, stabil, gyors eszközön a diagnosztika