autótechnika 2013

Autótechnika 2013

AUTÓTECHNIKA 2013 kiállítás és vásár 2013-ban is ismét megrendezésre került

Autótechnika 2013 kiállítás és vásár ismét megrendezésre került Szerviz-Trade csapata is képviselte magát a több kiállító között. Egymás közt úgy szoktuk mondani, hogy “Aki számít, ott van”. Az alábbi képek jól mutatják a bemutatott gépek, eszközök palettáját. Természetesen igyekeztünk a leghangsúlyosabb berendezéseket kiállítani. Azokat a berendezéseket, melyek meghatározóak a jelenlegi garázsipar technikai piacon. Legyen szó kerék-kiegyensúlyozóról, futóműállítóról, kerékszerelőről vagy gépjármű diagnosztikáról.

Értékesítőink sikeres napot zárhattak a kiállítás mindhárom napján. A legnagyobb érdeklődést az ez évben bemutatott Brain Bee ST 9000-es autó diagnosztika volt. Az autódiagnosztika az autószervizek számára egy külön álló szeletet jelöl, melyben a folyamatos fejlesztési versenynek köszönhetően a legjobb eszközök is elérhetőek egy diagnoszta számára. Ilyen csúcs berendezés az ST-9000 is a Brain Bee gyártásában. Gyártóktól származó adatbázison nyugvó, stabil, gyors, könnyen kezelhető diagnosztika. Opcionális kiegészítőkkel tudása tovább bővíthető, így már a legújabb gépjármű típusok is magabiztosan szervizelhetővé válnak a technikusok számára.

További kiemelkedő kiállított berendezésünk a 3D futóműállítás prémium gépe John Bean gyártól. A legújabb 3D futóműállítás kategóriájában élen elhelyezkedő garázsipari gépek gyártója a John Bean. Hatékonyságát a precizitásával, könnyű kezelhetőségével, villámgyors számításaival szolgálja meg. Több fajta módon összeállítható és használható a legegyénibb kialakítású autószervizek számára is.