speedyround plus

A szakmát is érdekli – Speedyround plus

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

Örömmel fogadtuk az Autótechnika folyóirat és ezáltal Dr. Nagyszokolyai Iván érdeklődését, az általunk forgalmazott Speedyround Plus automata felniegyengetőről.

Egyenesen a bemutató termünkben történt meg az ismerkedés az olaszországi vidékről származó garázsipari munkagéppel.

Speedyround plus - bemutató

Általunk, közvetlen a gyártótól, beszerezhető garázsipari gép leírásait átadva mutattuk meg közelebbről a Speedyround plus technikát. Az igényes külső kidolgozás már első pillantásra feltűnő. A felhasznált anyagokból a legcélszerűbb és legtartósabbak lettek felhasználva a gyártás során. Átlátható felépítés a mérnöki gondolkodás munkáját dicséri.

Mivel egy felni kerül megmunkálásra, nagy erőket kell kifejteni, az anyaghasználatban kizárhatjuk mindazon gyenge anyagok használatát, amitől ódzkodnak a technikusok.

A gép robosztus és tartós.

Speedyround plus műhelyre termett.


A vezérlésben már megjelenik, a billenő kapcsolók mellett, az érintőkijelző. A pontos információk kiírásaán felül programok között kell választanunk. Ez a legkompaktabb megoldás erre a feladatra. Az ikon alapú menürendszer könnyeddé teszi a navigálást a funkciók között.

/ további információ a speedy round plus-ról /

Speedyround plus - szakértői vizsgálat

Speedyround plus - vizsgálat alatt

 

Egy időben, egyszerre két munkavégzés is végezhető a Speedyround berendezésen. A gép jobb oldalán a kerék egyengetése valósítható meg. A gép bal oldala a „PLUS” funkció segítségével, a kerék esztergálására használható.


Speedyround plus - bekapcsolva

Magyarországon még nem tekinthető általánosan elterjedtnek a Speedyround plus, az automatizált felni egyengető használata, viszont nem lehet semmisnek tekinteni a benne rejlő üzleti lehetőségeket.

Mint ahogy azt sem, hogy bekerül a szakmai nagyközönség által olvasott és méltán elismert Autótechnika hasábjai közé.

További információ a Speedyround plus-ról ..