Brain Bee CONNEX
Brain Bee CONNEX és CONNEX Smart

Már nem csak diagnosztika hanem egy magasabb dimenzió.

A nagy teljesítményű operációs rendszer akár 10X gyorsabb, mint az egyéb diagnosztikai műszerek és a Brain Bee korábbi műszerek.

  [accordion] [pane title="Árajánlat kérése"] [contact-form-7 id="1418" title="Árajánlatkérő lap"] [/pane] [/accordion]    

Tovább
Jaltest LINK
Jaltest LINK gépjárműdiagnosztika
A Jaltest LINK diagnosztikai interfész kezeli a kommunikációt a számítógép és a jármű elektronika között, Bluetooth kapcsolaton keresztül.   A készülékkel elvégezhető:
  • motor
  • fék
  • felfüggesztés
  • klíma
  • váltó
  • retarder
  • komfort
  • karbantartási egység és sok más rendszer diagnosztikája.
  Jármű diagnosztikai munkaállomás, márka-független, magyar nyelvű jármű diagnosztikai rendszer, a 2018 évig gyártott, 3,5 t feletti tehergépjárművek, autóbuszok vizsgálatára.   [accordion] [pane title="Árajánlatkérés" ] [contact-form-7 id="1418" title="Árajánlatkérő lap"] [/pane] [/accordion]
Tovább
Brain Bee X - Touch
Brain Bee X – Touch gépjármű diagnosztika
Jellemzők

Gyorsaság:

Az új kiválasztási eljárásnak köszönhetően a vizsgált rendszer, vagy funkció, sokkal gyorsabban megtalálható a hagyományos strukturális kiválasztáshoz képest. A hagyományos kiválasztási eljárással szemben elegendő egy kulcsszó, vagy a keresett rendszer azonosítójának részlete, így pillanatok alatt elérhető a vizsgálandó rendszer.

Intelligencia:

A fejlesztés során a gyártó újraszervezte a gépjármű adatbázist, beépítette a rendszerbe azt az intelligens hibakeresési szisztémát, amely segíti a kezelőt a hiba okának feltárásában, javasolja a célszerű vizsgálati sorrendet. Időt takarít meg, elősegíti a hatékonyabb hibakeresést.

DY teszt- Dinamikus teszt:

Egy sor irányított teszten keresztül lehetővé teszi a probléma azonosítását és megoldását. Rendkívül megbízható és pontosabb, mint a hagyományos értelmezésben vett paraméter összehasonlítás. Ezek a  vizsgálatok kifejezetten együttműködnek a szakemberrel, aki folyamatosan teszteli a hatékonyságot.
 

B-PSinfo:

Vivid alapú gépjármű technikai adatbázis, mely minden igényt kielégít. Funkciók: Azonosítás, Karbantartási modul, Javítási adatok, Kenőanyagok, Szerviz közlemények, Biztosítékok, Kapcsolási rajzok és Vezetett hibaelhárítás(opció) további részletek a B-PSinfo-ról >> [accordion] [pane title="Árajánlatkérés" ] [contact-form-7 id="1418" title="Árajánlatkérő lap"] [/pane] [/accordion]   további Brain Bee garázsipari eszközök ...
Tovább