Brain Bee környezetvédelmi mérőállomás

A BrainBee környezetvédelmi mérőállomása a Szerviz-Trade Kft. saját fejlesztésű zöldkártyás programjával működik, így biztosítva a magyar piac igényeihez teljes mértékben illeszkedő mérési elvet.

ags-200

Modern 4-gázelemző műszer, mely alkalmas minden típusú Otto motor kipufogógáz összetételének vizsgálatára. Automatikus funkcióival egyszerűvé és felhasználóbaráttá teszi a mindennapi méréseket.

mgt 300

Az MGT-300 fordulatszám és olajhőmérséklet mérő műszer, erős házának köszönhetően kiválóan alkalmas a mindennapi munkára. Mivel saját kijelzővel rendelkezik a műszer, azonnal információt kapunk a mért értékről.

opa-100

Nagy pontosságú füstölésmérő műszer, alkalmas dízel üzemű gépjárművek mérésére. Alacsony felfűtési idejével gyors mérést biztosít a felhasználó számára, széles mérési tartományban.

f-touch

Az F-Touch hibakódolvasó tökéletes megoldást nyújt a műszaki vizsgáztatás során szükséges hibakód tároló lekérdezésére, élőadatok megjelenítésére. EOBD rendszerű diagnosztika mind a benzines, mind a dízel üzemű gépjárművek esetében.


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Üzenet


 

további Brain Bee garázsipari eszközök …

Leírás

Az EURO-s direktíváknak megfelelően minden autógyártó célja a károsanyag kibocsátás csökkentése, ennek következtében a környezetvédelmi mérőállomás mérés során is pontos műszerre van szükségünk. A Brain Bee System olyan komplett diagnosztikai rendszer, mely lehetőséget nyújt a felhasználó számára, hogy a teljes diagnosztikai munkafolyamatot egyetlen műszeregység segítségével végezze, eleget téve a megnövekedett pontossági igényeknek. Alkalmas minden benzines és dízel autó emissziós értékeinek meghatározására (például CO,CO2, HC, O2, λ). Az ergonomikusan kialakított mobil műszerállvány könnyen elhelyezhetővé teszi a műszert akár kis helyigénnyel rendelkező műhelyekben is. A műszeregység nem csupán műszaki vizsgasori eszközként használható, hanem nagy segítség lehet minden olyan szerviz számára ahol motorjavítást végeznek, mivel a javítás előtti és utáni teljes diagnosztika elvégezhető a gépjárművön.

További információk

Kipufogó hőmérséklet

20 – 400 °C

Fordulat

300 – 9990 Rpm

Olajhőmérséklet

20 – 200 oc

CO

0 – 9,99 %

CO2

0 – 19,9 %

HC

0 – 5000 ppm

O2

0 – 100 %

NO (opció)

0 – 5000 ppm

Lambda

0,5 – 2

Füstölés

0 – 9,99 %

Opacitás

0 – 99,9 %