Jaltest LINK gépjárműdiagnosztika

 Több mint egy diagnosztika! 

A Jaltest LINK diagnosztikai interfész kezeli a kommunikációt a számítógép és a jármű elektronika között, Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az alap szoftver tartalmazza:
Truck, Pótkocsi, Busz és kisteher szoftver modult.

Lehetőség van bővíteni OHW és AGS modullal is. Amennyiben egy-egy szoftver modulra van szüksége a felhasználónak, külön-külön is megvásárolható és aktiváló a kiválasztott modul.

Igény esetén gyártók szerint is lehet aktiválni szoftvert a vontató modulon belül. Ebben az esetben min. 2 gyártmányt kell kiválasztani és csak azok lesznek elérhetőek a modulon belül
(pl: Mercedes és MAN).

A készülékkel elvégezhető:

 • motor
 • fék
 • felfüggesztés
 • klíma

 • váltó
 • retarder
 • komfort
 • karbantartási egység és sok más rendszer diagnosztikája.

Jármű diagnosztikai munkaállomás, márka-független, magyar nyelvű jármű diagnosztikai rendszer, a 2018 évig gyártott, 3,5 t feletti tehergépjárművek, autóbuszok vizsgálatára.

 


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Üzenet

Leírás

A Jaltest műszercsalád egységei:

Jaltest  Link – interfész

A diagnosztikai csatlakozó kábelek, a PC Link eszközön keresztül Tablet-PC-hez, vagy laptophoz csatlakoztathatóak, segítségével, szoftverrel vezérelt diagnosztika futtatható

Jaltest Soft program

A fedélzeti diagnosztika, eszközvezérlo szoftvere, melyen keresztül a számítógép, laptop, kommunikálni képes a járműbe épített ECU egységgel.

Jaltest ETM program (OPCIÓ)

A Jaltest ETM (EBS Test Modul) programmal lehetoség nyílik arra, hogy közvetlenül a fék modulokon végezzük el a diagnosztika széles lehetőségeit.

Frissítések

A szoftver licensz egy évig él, a gyártó ezalatt 3 alkalommal ad ki új verziót. A licensz lejárta után a következő évre meg kell vásárolni a frissítést!


Jaltest csatlakozók

Technikai adatok Jaltest Info
(alap szoftver tartalmazza):

A Jaltest Info egy komplex technikai adatbázis, mely a kiválasztott jármuhöz kapcsolódó adatokat mutatja, többek között szervizelési információt, motor adatokat, meghúzási nyomatékokat, futómű adatokat, fék adatokat, valamint elektromos kapcsolási rajzokat (EDC, ABS, EBS, stb….) tartalmaz.


 

A Jaltest diagnosztikai egység lehetőséget biztosít többek között:

 • Hibakódok olvasására és törlésére
 • CAN-BUSZ rendszerek vizsgálatára
 • Szerviz visszaállítására
 • Modulok konfigurálására
 • Elektronikus és mechanikus egységek beállítására
 • Üzemi (élő) adatok kiolvasására
 • Rendszerek aktiválására és deaktiválására
 • Működtető tesztek elvégzésére
 • Alvázszintű beállítások elvégzésére

 


 

A Jaltest SOFT a diagnosztikai eszköz vezérlőszoftvere, melyen keresztül a számítógép kommunikálni képes a járműbe épített ECU egységgel. Haszongépjárművek, buszok és trailerek elektronikájának diagnosztizálására és programozására alkalmas műszer magyar nyelven.

A program segítségével többek között kiolvashatóak a memória egységben tárolt hibakódok, az egyes alkatrészek vezérlése vagy aktiválása, az érzékelők jelzéseinek kiolvasása, valamint az aktuális paraméterek és egyéb ECU adatok is hozzáférhetőek lesznek. A program megmutatja a diagnosztikai csatlakozók helyét a járműben, látható a csatlakozó ábrája és a lábkiosztása is, analóg vizsgálat esetén megmutatja a mérési pontok helyét. A
Jaltest INFO technikai adatbázis segíti a javítást, szervizelést. A kiválasztott jármű műszaki és elektromos adatait, rajzait, a mérésekkel egy időben vagy a mérésektől függetlenül is megtekinthetjük.


 

Ellenőrizhető a motor, váltó, retarder, fék, futómű komfort, lopás-gátló, klíma, műszerfal és egyéb rendszerek kezelését. Jól kihasználható szinte minden gyártmánynál.

 

Autóbusz:
lveco, Man, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Volvo, Bova, Setra, stb…
Az Ikarus és Rába gyártmányok nagy része MAN, SCANIA motorokkal, váltókkal, vezérléssel szereltek. Így ezek is diagnosztizálhatóak az eszközzel, a megfelelő vezérlés kiválasztását követően.

Tehergépjármű:
Daf, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Volvo, Ford, Nissan, Avia, ERF, Mack, stb …

Könnyű haszongépjárművek:
lveco, Mercedes-Benz, Fiat, Ford, Renault, Volkswagen, stb…

Vontatmány:
Haldex, Knorr-Bremse, Wabco fék és egyéb rendszerek. Beépített memóriával rendelkezik ezért képes az adattárolásra, akár a vezérlőkön tárolt adatok is lementhetőek vele, nem csak a jegyzőkönyv.