J Boss – szuper automata kerékszerelő

A gumiabronccsal professzionális szinten foglalkozó szakemberek számára, akik UHP és defekttűrő abroncsokat is szerelnek.

Főbb funkciók:

 • Levegővel működtetett dupla karral / koronggal szerelt abroncsperem benyomó lapát.
 • Az abroncsperem benyomó lemezek enyhén (szándékosan) nem illeszkednek a felni középpontjával a gyorsabb és jobb lenyomás érdekében (Center Driven Concept – Giuliano szabadalom).
 • A le és felszerelő eszközök szinkronizált mozgatása a beállított Twin Laser rendszeren keresztül.
 • Dupla forgási sebesség pedálos és motoros inverterrel.
 • Szabadalmaztatott, rendkívül gyors kerék befogó SMART LOCK rendszer, amely kúppal, tengellyel és Smart Lock anyával dolgozik.
 • XTool érintés és szerelővas mentes abroncs leszerelő szerszám (Giuliano szabadalom)
 • Kerék pozícionálása motoros befogó tokmánnyal.
 • Gumiabroncs leeresztés pedállal (alap felszerelés)
 • Pedállal és vezérlő konzolon lévő joystickkal vezérelhető.
 • Beépített BP1 Plus abroncsperem benyomó karral (alap), öntároló funkcióval kiegészítve (Giuliano szabadalom).
 • Alkalmas kerékemelő és abroncsperem illesztő rendszer felszerelésére (opcionális)

 


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Üzenet


 

Alap tartozékok:

Leírás

ABRONCSPEREM BETÖRŐ OSZLOP

Egy mechanikus kapcsolódáson keresztül, a befogó tokmány előre vagy hátra mozog a torony jobbra vagy balra forog minden alkalommal, annak érdekében, hogy az abroncsperem betörő korongok a lehető legjobb helyzetet érjék el, illetve, hogy garantálja a korongok megfelelő állását minden fajta gumiabroncshoz.

 


CENTER DRIVEN CONCEPT

Az abroncsperem betörő korongok ívmozgása lehetővé teszi a korongok szándékosan félre pozícionált helyzetben való működését a felni középfuratával, ezáltal biztosítva a jobb és gyorsabb perem betörést. A korongok egymáshoz mért eltolódása nyomatékot generál, amely elősegíti az abroncs azonnali lelazulását, így csökkentve a bontási időt.


SMART LOCK

A Smart Lock “Okos-zár” (Giuliano szabadalom) alapvetően a világ leggyorsabb kerék-rögzítő rendszere! Csúsztassa a Smart-Lock “Okos zár” tengelyét a felni középfuratába és a befogó tokmányba majd húzza meg a kart. Kevesebb, mint 2 másodperc elég ahhoz, hogy a felnit tökéletesen befogja a gép. Gyors és megbízható és a “bővítő anya” könnyen kalibrálható.

… Csak 2 másodperc …

 

Gyorsabb, mint a leggyorsabb pneumatikus rögzítés.


XTOOLTECH

Erős 90 mm-es henger által kerül meghajtásra, a kar mozgásai előre programozottak. A rendszer úgy lett megtervezve, hogy a gumiabroncs peremet teljes körűen, érintés nélkül lehessen megbontani, teljesen kockázatmentes módon.

 

Az eljárás, függetlenül attól, hogy milyen gumiabronccsal dolgozik. Lehet akár defekttűrő vagy ‘extrém” alacsony profilú UHP abroncs is.

 


TWINLASERS

A két lézer lehetővé teszi, hogy a munkaeszközök egy időben történő megfelelő pozícionálását, a gumiabroncs szélessége és átmérője szerint. Miután egyszer beállította a felni helyzetét, soha semmit nem kell változtatnia a művelet során.

BP 1PLUS (Giuliano szabadalom)

A BP1 Plus egy pneumatikus abroncsperem benyomó kar (GIULIANO szabadalom), amely automatikusan felemelkedik a szerelési eljárás végén és visszatér a nyugalmi helyzetében, anélkül, hogy a kezelőnek meg kellene mozdulnia (alaptartozék)

A BP1 Plus pozíciója magasságban kézi kapcsolójával állítható


LEVEGŐ VEZÉRLŐ DOBOZ

A vezérlõ konzoloszlop felsõ oldalára egy új, szűrő-kenő egységet tartalmazó levegő elosztó és vezérlő doboz került felszerelésre.

PNEUMATIKUS KERÉKEMELŐ

A gépre felkerült egy nagyon praktikus kerék-emelő, amely csökkenti az erőfeszítéseket és nem utolsó sorban növeli a termelékenységet (opcionális, ügyfél kérésre)

MOTOINVERTER

Gyorsabb, pontosabb és megbízhatóbb hajtás a kerékszerelőgép számára.

Vezérlőpanel

Az egyszerű és ergonomikus vezérlőpult. Négy különálló és könnyen hozzáférhető munkaterületre oszlik. Az egy funkciókat sorba rendezik és egyértelműen azonosítják, a gyors és intuitív munkafolyamathoz.

 

További információk

Gyártó

Felni befogó képesség

12" – 28"

Maximális gumiabroncs átmérő

1200 mm (47")

Maximális gumiabroncs szélesség

406 mm (16" ) *

Maximális kerék súly

80 kg

Működési nyomás

8 – 10 bar (116 – 145 Psi)

Tápellátás

230 V – 1 Ph – 50/60 Hz

Motor teljesítmény

0,75 kW / 2 sebesség

Forgási sebesség

7 – 16 rpm

Előre beállított gumiabroncsnyomás

3,5 bar (50 Psi)

Netttó súly

561 kg

Méretek

1800 mm x 1650 mm x 1650 mm /szélesség/magasság/mélység