Giuliano szuper automata SX 120 Pro Duo

Giuliano sx 120 újdonságai:

  • Masszív fix torony, paralelogramma mozgású szerelőfej
  • HELP 120 segédkaron
  • Beépített tömlőfúvató rendszer
  • Power X-4
  • BP 1 Plus
  • Smart Blade System

 

Keréklift nem tartozék, opcionális kiegészítő!

 


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Üzenet


 

 

Leírás

Magas minőségű szuper automata kerékszerelő, új fejlesztésű FIX oszloppal és a szabadalmazott paralelogramma mozgású szerelőfejjel ajánlott nagy forgalmú műhelyeknek 10”-28”-ig. Az új fejlesztésű szerelőfej és torony sokkal kisebb helyigényt eredményez a műhelyben akár teljesen a falra tolható valamint nagyobb szabad munkaterületet biztosít a felniin a kezelő számára. A tovább fejlesztett szabadalmaztatott BP1 PLUS bal oldali segédkar automata ciklusával segíti a gyors szerelést az alacsony oldalfalú és defekt tűrő abroncsok esetén is. A jobb oldali segédkaron elhelyezett vertikális mozgású és forgatható új HELP 120 kar megkönnyíti az alacsony profilú és defekttűrő abroncs leszerelését a felniről. A PO rendszerrel kiegészített SBS system előnye a lenyomó lapát közvetlenül az abroncs mellet rögzíthető és a lapát szöge állítható ezért minden felni gyors szerelése lehetővé válik. A speciális POWER X – 4 négy munkahengeres felni befogás megbízható és biztonságos felni rögzítést eredményez.


Masszív fix torony, paralelogramma mozgású
szerelőfej

új innováció a GIULIANO-tól, penumatikus paralelogramma mozgású bontófej, fix toronnyal. A továbbiakban nincs szükség torony billentésre köszönhetően az új kialakításnak és jobban hozzáférhető az abroncs és felni.

Giuliano SX 120 - Masszív fix torony, paralelogramma mozgású szerelőfej

HELP 120 segédkaron

lévő forgatható és vertikálisan mozgatható alsó felnyomó görgő használatával, a defekttűrő/alacsony oldalfalú abroncsok szerelése nem okoz gondot.

Beépített tömlőfúvató rendszer

ÚJ fejlesztésű racsnis automata kerékfújató rendszer, beépített nyomásmérővel és komplett levegő előkészítővel.

Power X – 4

Négy munkahengeres felni befogás Innovatív GIULIANO mérnökei által kifejlesztett, új szabadalmaztatott felni befogó rendszer. A POWER X rendszer megbízható és biztonságos felni befogást eredményez minden
üzemi körülmény között.

BP 1 PLUS penumatikus segédkar

Pneumatikus segédkar amely a ciklus végén automatikusan az eredeti helyzetbe tér vissza a felhasználó beavatkozása nélkül.

Smart Blade System

Az új GIULIANO szabadalom a PO rendszerrel együtt egy előre beállítható lenyomó lapát úthosszt eredményez ezzel egyszerűsítve és gyorsítva a gumilenyomási folyamatot.

További információk

Felni befogatás tartomány

10" – 26"

Maximális kerékátmérő

12" – 28"

Maximális kerék szélesség

1200 mm ( 47" )

Tápfeszültség

220 V

Motor teljesítmény

0,75 kW

Forgatási sebesség

8 – 16 rpm

Üzemi nyomás

8 – 10 bar

Súly

325 kg

Általános méretek ( szélesség / mélység / magasság )

1350 x 1250 x 2200 mm

Lenyomó erő

30800 N