CEMB ER 100i kerék-kiegyensúlyozó

KERÉKOPTIMALIZÁCIÓ
Látványos, 3D grafikus felületű kerékgeometria optimalizáció, ami a felni és az abroncs összeforgatásával minimalizálja a komplett kerék excentricitását, ezáltal csökkentve annak vibrációját.

cemb-er100i-kerékoptimalizáció

cemb-er100i-kerékoptimalizáció 2

 

KERÉK EXCENTRICITÁS
Kerékütés mérés, amely az abroncs és felni sugár irányú eltérését vizsgálja lézeres letapogatással. A technológia lehetővé teszi a felni külső és belső peremének egy időben történő vizsgálatát.

cemb-er100i-kerék excentritás

cemb-er100i-kerék excentritás 2

 

KOPÁSVIZSGÁLAT
Lézeres kerékdiagnosztika, amely a futófelület letapogatásával méri az abroncs kopásegyenetlenségét és feltárja a futómű esetleges hibáit, illetve 3 zónában detektálja az abroncsprofil mélységet.

cemb-er100i - kopásvizsgálat

cemb-er100i - kopásvizsgálat 2

 

KERÉKPOZíCIONÁLÁS
A szoftver javaslatot ad a kerekek járművön történő legoptimálisabb elhelyezésére, figyelembe véve az abroncs állapotát és a felni excentricitását a legjobb egyenesfutás érdekében.

cemb-er100i-kerékpozícionálás

cemb-er100i-kerékpozícionálás 2

KIÉRTÉKELÉS / STATISZTIKA
Az integrált nyomtató segítségével azonnal elérhető a mérési jegyzőkönyv színes, A4-es, teljes mértékben cégarculatra szabható formátumban. A statisztikai funkció használatával folyamatosan ellenőrizhető a mérések száma és a felhasznált súly mennyisége.

cemb-er100i-kiértékelés

 


 


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Üzenet


Leírás

A CEMB ER100i kerék-kiegyensúlyozó egy ergonomikus, felhasználóbarát és innovatív tervezésű, érintőképernyős kerékdiagnosztikai központ. Ez a berendezés rendkívüli módon ötvözi a kerék-kiegyensúlyozási technológiát a speciális diagnosztikai funkciókkal, néhány másodperc alatt automatikusan elvégzi a geometriai adatok bevitelét, a centrírozást, a kerék és felni külső és belső excentricitás mérését, valamint az abroncsprofil mélység és kopás egyenletlenség meghatározását felhasználói beavatkozás nélkül.

A berendezés alaptartozéka az egyedülálló CEMB szabadalmaztatott ZERO WEIGHT kerékemelő lift, amely megszünteti a felhasználó fizikai megterhelését a fel- és leszerelési műveletet során. A berendezés magas szintű technológiája és maximális pontossága professzionális szintre emeli a felhasználót és munkájának minőségét. A mindössze hat másodperc alatt elvégezhető kerék-kiegyensúlyozási és diagnosztikai mérésidőnek köszönhetően a legjobb választás nagy forgalmú gumiszervizek és márkaképviseletek számára.

 

MÉRÉSI MÓDOK

  • Statikus és dinamikus
  • 5 ALU program
  • ALU S program
  • SPLIT program
  • Felni / abroncs optimalizálás
  • PAX program
  • Abroncs nélküli felni mérés

 

3D lézer technológiával felszerelt, innovatív, automatikus adatbevitel, amely a mérés végén a kereket felhasználói beavatkozás nélkül a súlyfelhelyezési zónában rögzíti. Lézeres keréksúly pozícionálás és LED megvilágítású munkaterület könnyíti a felhasználó munkáját a felni belső felületén.

cemb-er100i-3d lézer technológia 1

cemb-er100i-3d technológia 2

cemb er 100i - 3d lézer technológia 3


 

Pneumatikus tokmány a kerék gyors fel- és leszereléséhez, melynek használatával több mint 40%-os időmegtakarítás érhető el. A CEMB által szabadalmaztatott technológiának és a sűrített levegős kialakításnak köszönhetően a tokmány mindig azonos erővel és a megfelelő állásban rögzíti a kereket, így elkerülhetőek a felhasználói hibák.

CEMB Er 100 -pneumatikus tokmány

Az ER100i egyetlen gombnyomással átforgatja a kereket a következő súlyrögzítési pontra.

A hagyományos berendezések kialakításával szemben az ER100i ergonomikus tervezése lényegesen nagyobb munkaterületet és komfortos használatot biztosít a felhasználónak.

A berendezés alaptartozékai közé tartozó ZERO WEIGHT kerékemelő lift jelentősen megkönnyíti a kerék fel- és leszereléséhez szükséges emelési műveleteket, ezáltal védve a felhasználót az esetleges fizikai megterheléstől. A szoftver által vezérelt lift nemcsak érezhetően kényelmesebb használatot biztosít, de jelentős mértékben gyorsítja is a teljes mérési műveletet.

CEMB er 100i - zero weight

További információk

Tömeg 90 kg
Méretek 990 × 1230 × 1385 mm
Tápfeszültség

230 V

Forgatási sebesség

< 100 Rpm

Maximális Kerék Súly

70 kg

Felni átmérő

10" – 30"

Felni szélesség

1,5" – 20"

Mérési Idő

4,7 sec

Mérési Pontosság

1 gramm