Brain Bee X – Touch gépjármű diagnosztika

Jellemzők

Gyorsaság:

Az új kiválasztási eljárásnak köszönhetően a vizsgált rendszer, vagy funkció, sokkal gyorsabban megtalálható a hagyományos strukturális kiválasztáshoz képest. A hagyományos kiválasztási eljárással szemben elegendő egy kulcsszó, vagy a keresett rendszer azonosítójának részlete, így pillanatok alatt elérhető a vizsgálandó rendszer.

Intelligencia:

A fejlesztés során a gyártó újraszervezte a gépjármű adatbázist, beépítette a rendszerbe azt az intelligens hibakeresési szisztémát, amely segíti a kezelőt a hiba okának feltárásában, javasolja a célszerű vizsgálati sorrendet. Időt takarít meg, elősegíti a hatékonyabb hibakeresést.

DY teszt- Dinamikus teszt:

Egy sor irányított teszten keresztül lehetővé teszi a probléma azonosítását és megoldását. Rendkívül megbízható és pontosabb, mint a hagyományos értelmezésben vett paraméter összehasonlítás. Ezek a  vizsgálatok kifejezetten együttműködnek a szakemberrel, aki folyamatosan teszteli a hatékonyságot.


 

B-PSinfo:

Vivid alapú gépjármű technikai adatbázis, mely minden igényt kielégít.

Funkciók:

Azonosítás, Karbantartási modul, Javítási adatok, Kenőanyagok, Szerviz közlemények, Biztosítékok, Kapcsolási rajzok és Vezetett hibaelhárítás(opció)

további részletek a B-PSinfo-ról >>


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Üzenet

 

további Brain Bee garázsipari eszközök …

Leírás

A Brain Bee diagnosztikai világa további lépést tesz a maximális minőség felé és belép egy új dimenzióba. Új kiegészítő funkciók, több interfész és lekérdezés, intuitív grafika és nagyobb sebesség a fő jellemzője a Brain Bee Touch sorozat új generációjának.

Minden ellenőrzés alatt

Az X-TOUCH ugyanúgy kínálja és tökéletesíti az alapvető funkciókat, amit a Brain Bee diagnosztikai eszközei már nyújtottak. Az X-TOUCH elektronikát felszerelték Pass-Thru technológiával, ami lehetővé teszi a jármű ECU közvetlen programozását a leolvasó eszközön keresztül, a kapcsolat a gyártó által engedélyezett.

  • ECU információk kiolvasása
  • Paraméter/státusz kiolvasás
  • Beállítások
  • Aktiválások
  • Jogszabályok
  • A diagnosztikai aljzatok és kábelek pozícióinak vizuális azonosítása

Praktikus, egyszerű és műszaki információkban gazdag

Az X-TOUCH praktikus eszköz, egyszerű műszaki gazdag információkban és kapcsolási rajzokban, amelyek irányítják a kezelőt a különböző rendszerek hibáinak feltárásában addig, amíg a hiba teljesen el nem hárul.
Az X-TOUCH-ot Speciális Tablettel kombinálva tudja használni, amit a konfiguráció tartalmaz. Az X-Touch vezeték nélküli, Bluetooth technológiát használ. Az X-Touch továbbítja az adatokat a központi egység felé, ezáltal a vezetékek nem akadályozzák a kezelőt a munkafolyamatok elvégzésében.

Grafikus paraméter megjelenítés:

A tesztelés során a képernyőn dinamikus kijelzést biztosít a műszer és valós idejű grafikus megjelenítés segíti a hiba feltárását.


Speciális funkciók:

Szerviz intervallum és karbantartási javaslatok a komplex munkafolyamatokhoz.

Átfogó adatbázis, teljes piaci ellenőrzés

Az eszközön a jármű adatbázis a legátfogóbb és frissíthető. Az egyedülálló eszköz egy átfogó adatbázist tartalmaz, ami magába foglalja az Ázsiai autókat, Európai autókat és a kis haszon gépjárműveket. Az adatbázis nyilvántartott éves előfizetés alapján bármikor frissíthető az előfizető által. Évente 4 frissítést tervez a gyártó. A Brain Bee számos lehetőséget kínál az előfizetésre, hogy személyre szabja a kiválasztott programot, amennyire csak lehet. A Touch Line kártyával biztos lehet, hogy a leolvasó eszköze hosszú ideig frissíthető. A Touch.net rendszer telepítésével, az összes rendszerfrissítésről azonnal értesül azok megjelenésekor.

Kommunikációs protokollok:

ISO 14230 (ISO 9141-2), ISO 1159- J1850 PWM, ISO 11519-J1850 VPW, ISO 11898-2 – Gyors sebességű CAN-BUS, ISO 11898-3- Kis sebességű CAN-BUS, SAE J2411- Egy vezetékes CAN-BUS, RS485 (SAE J1708), SAE J2610.

 


Opcionális kiegészítők:

F-Touch adapter kábel Európai kábelkészlet Start & Stop kártya LPG & CNG kártya B-PS tutor (vezetett hibakeresés)

További információk

Tömeg 0.2 kg
Méretek 150 × 25 × 48 mm
Gyártó

Csatlakozás

Diagnosztikai csatlakozó OBD-II SAE J1962 – USB V2.0 mini-B

Vezeték nélküli csatlakozás

Bluetooth V2.0 100 méteres hatótávolság szabadtérben

Belső memória:

2Gb microSD

Multiplexer kapcsolódása:

beépített, túlfeszültség védelemmel

Tápellátás gépjármű akkumulátorról:

8-35V DC

Működési hőmérséklet:

0°C/+45°C

Teljesítmény:

max. 6W

Operációs rendszer:

Windows 8.1 32BIT (előre telepített)

Kijelző:

színes 8.0” érintőképernyős

Processzor típusa:

Intel Technology 2