Brain Bee B-Touch ST9000 diagnosztika

MÉRÉSI MÓDOK

  • ECU információ kiolvasás
  • Paraméter/státusz kiolvasás
  • Hiba kiolvasás/törlés
  • Beállítások
  • Aktiválások
  • Kódolás (DPF, injektor)

 


CARD TOUCH LINE 12 START Aktiváló kártya + 12 hónap
CARD TOUCH LINE 36 START Aktiváló kártya + 36 hónap
CARD TOUCH LINE 12 + 12 hónap frissítés
CARD TOUCH LINE 12 + LIMIT 12 hónap frissítés + Limit
CARD TOUCH LINE 36 + 36 hónap frissítés
CARD TOUCH LINE UP TO NOW 12+ Felhozó kártya + 12 hónap
B-PS TUTOR Vezetett diagnosztika
FORD SPECIALIST FORD • MAZDA • LAND ROVER • JAGUAR
ECU-200 LANDI BRC ADAPTOR CABLE LPG&CNG kit,kábel adapter
(euro kábel kell hozzá)
CARD TOUCH LINE START & STOP START & STOP


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Üzenet


 

további Brain Bee garázsipari eszközök …

Leírás

A Brain Bee autódiagnosztikai világa még egy lépést tesz a tökéletesebb minőség felé és egy új diagnosztikai dimenzióba lép. A B-Touch ST-9000 diagnosztikai eszköz a nagy múltú ST-6000 továbbfejlesztett változata, amely az eddig is megszokott, megbízható tudást új, innovatív fejlesztésekkel bővíti. A fejlesztés során elsődleges szempont volt a berendezés gyakorlati használhatósága, így egy olyan multi-brand berendezés született, amivel teljes ellenőrzése lehet a gépjármű felett, egyszerű és felhasználóbarát módon. Új menürendszere logikus felépítésű és grafikus megjelenítése kitűnő segítséget nyújt a mérés előtti munkafolyamatok során is. Széles körű illesztési és kódolási funkciói, bővíthetősége és mechanikai hibaszűrési funkciói új távlatokat nyitnak azoknak, akik kifejezetten diagnosztikai szervizmunkát végeznek vagy az általánosan elérhető méréstechnológiai tudást bővítenék. A B-TOUCH műszer jellemzője az extrém gyorsaság, időmegtakarítás, hatékony hibakeresés és törlés, maximális profit mellett.

 

GYORSASÁG

Az új kiválasztási eljárásnak köszönhetően a vizsgált rendszer, vagy funkció sokkal gyorsabban megtalálható a hagyományos strukturális kiválasztáshoz képest. A hagyományos kiválasztási eljárással szemben  elegendő egy kulcsszó, vagy a keresett rendszer azonosítójának részlete, így pillanatok alatt elérhető a vizsgálandó rendszer.

Brain Bee ST9000 - gyorsaság

INTELLIGENCIA

A fejlesztés során a gyártó újraszervezte a gépjármű adatbázist, beépítette a rendszerbe azt az intelligens hibakeresési szisztémát, amely segíti a kezelőt a hiba okának feltárásában.
Ezáltal javasolja a célszerű vizsgálati sorrendet. Időt takarít meg, elősegíti a hatékonyabb hibakeresést, ezzel is biztosítva az eredményes gépjármű diagnosztikai mérést.

Brain Bee ST9000 - intelligencia

DINAMIKUS TESZTEK

Adott hiba esetén az irányított vizsgálati eljárás elősegíti a gépjármű problémáinak pontos felismerését és azok kezelését. A dinamikus tesztelésnek köszönhetően a kiértékelési eredmények megbízhatóbban és gyorsabban érhetőek el a hagyományos eljárással szemben.

Brain Bee ST9000 - vezetett

GRAFIKUS PARAMÉTER MEGJELENÍTÉS

A készülék nagy felbontású grafikus kijelzőjén lehetőség van az élő adatok kiváló paraméterábrázolású grafikai megjelenítésére. A fejlesztésnek köszönhetően a kijelző tűéles képet ad, így akár egyszerre négy élő adatot jeleníthetünk meg, amely még nem okoz semmilyen leolvasási problémát.

Brain Bee ST9000 - grafikus

ADATBÁZIS

Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően a berendezés gépjármű- vizsgálati opciói a legtöbb márkára kiterjednek és magukba foglalják az ÁZSIAI és EURÓPAI AUTÓK, illetve a KISHASZONGÉPJÁRMŰVEK széleskörű adatbázisát. A Brain Bee által fejlesztett B-Touch Pedia átfogó és szinte mindenre kiterjedő, új háttér információi magasabb szintre emelik az eddig megszokott adatbázist.

Brain Bee ST9000 - adatbázis

 

 


 

Brain Bee ST9000 - 01

Brain Bee ST9000 - 02

Brain Bee ST9000 - 03

 

A B-Touch ST-9000 alumíniumházas kialakításának köszönhetően ultra könnyű és megbízató berendezés az autószervizben. Formatervezése nem csak a korszerű designt valósítja meg, de tökéletesen alkalmazkodik
a nagy igénybevételű használathoz is. A design Cristian Grande nevéhez fűződik, aki a Lancia versenyhajóját is tervezte. A műszer olyan részletes formaterv mentén készült, amelyről már az első pillanatban tudjuk, hogy egy professzionális eszközt tartunk a kezünkben.


KIJELZŐ

A 7”-os, színes, érintőképernyős kijelző segítségével a berendezés könnyen és gyorsan kezelhető. A fényerő, a kontraszt és a felbontás példaértékű, a képernyő 262144 színt képes megjeleníteni.

Brain Bee ST9000 - kijelző

INTEGRÁLT PERIFÉRIÁK

A kifejezetten jól használható érintőképernyő mellett helyett kapott egy 6 gombos, kapacitív billentyűzet is, amely rendkívül ellenáll a szennyeződéseknek. Beépített, hosszú élettartamú akkumulátora pedig stabil működést biztosít a berendezés használata során.

Brain Bee ST9000 - integrált perifériák

HELP DESK

Diagnosztikai szakembereink telefonos szolgáltatása, amely hatékony, gyors és ügyfélközpontú távoli segítséget nyújt minden felmerülő diagnosztikai kérdés vagy hiba esetén.

business customer service team

További információk

Tömeg 1500 kg
Méretek 315 × 220 × 55 mm
Multiplexer

Belső

Akkumlátor

7,4 V 2200 mAh Li-Ion integrált akkumlátor

Kijelző

7"-os kijelző (800 x 480) 262144 színnel

Billentyűzet

Kapacitív 6 gombos

Memória

64 MB DDR Ram, 2 GB micro SD

Vezeték nélküli csatlakoztatás

Bluetooth V2.0 (100 Méteres hatótávval)

Csatlakoztatás

D sub 15 tűs diagnosztikai kábel USB v2.0