John Bean V 3400 3D futóműállító

 Mérési lehetőségek:

 • Kerékdőlés mérése középállásban az első tengelyen
 • Utánfutás és csapterpesztés mérése forgózsámolyon
 • Csapterpesztés mérése felemelt állapotban
 • Összetartás változás mérése
 • Gördülési sugár mérése, abroncs méretekkel
 • Maximális bekormányzási szög mérése
 • Ackermann szög mérés
 • Automatikus alvázmagasság mérés
 • Módosított alvázmagasságú gépkocsik mérése
 • Alváz geometria ellenőrzése

 

Élőadatok:

 • utánfutás, dőlés, összetartás

 

Felemelt jármű esetén élő adatok:

 • Utánfutás, dőlés, összetartás
 • Gyors összetartás ellenőrzés
 • Alsó és felső lengőkar beállítása
 • Bölcső beállítás
 • Tolórúd beállítás
 • Shim tárcsa ajánlás a hátsó tengelynél
 • Bővített jármű méretek mérése élő adatokkal

 


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Adószám (kötelező)

Üzenet


 

további John Bean eszközök …

Leírás

John Bean v 3400 3d futóműállító

mobil kit

V 3400 berendezés nem igényel fix telepítést, mert a  mobil kit segítségével a felhasználó egyszerűen eltávolíthatja a munka területről a következő használatig.

ac 400

AC 400 gyors felfogató rendszerrel biztonságos rögzítés a keréktárcsa sérülése nélkül. Gyors és könnyű használat, egy mozdulattal felszerelhető univerzális kialakításnak köszönhetően nem szükséges további adapter a használatához.

forgózsámoly

Könnyű, nagy méretű forgózsámolyokkal egyszerűen és praktikusan végezhető el a futómű bemérése és a futómű beállítása.

XD célpontok

Az új XD célpontok az új generáció képviselői a JOHN BEAN palettáján, rendkívül könnyűek és kisebb méretűek ezzel nagyobb munkaterületet biztosítanak a felhasználó számára.

infravörös távirányító

Praktikus infravörös távirányító a berendezés használatához a szoftver minden funkciója elérhető anélkül, hogy a felhasználó a beállítási műveletet megszakítaná.

digi smart

Nagy pontosságú szabadalmaztatott DIGI SMART kamera technológia az azonnali és valós idejű mérési eredményekért. Az automatikus függőleges gépjármű pozíció követéssel a gépjármű emelése során szükségtelenné teszi a felhasználói beavatkozást.

Műszerállvány

Masszív, mobil vezérlőszekrény a számítógép, nyomtató és monitor tárolására valamint az AC 400 műszerállványok elhelyezésére.

T.I.P.

 

T.I.P. – képalkotó rendszerrel egyszerűvé és gyorsá válik a gépjármű magasság mérése. Így az automatikus adatbevitel további idő és költségtakarékosságot eredményez.

Gyors mérés

 

Gyors mérés, 2 percen belül elérhető mérési eredmények a hagyományos kerékütés kompenzáció elvégzése nélkül, gördítéses méréssel.

 

 

A legújabb fejlesztésű 3 dimenziós képalkotásra képes futómű beállító, amely már az 5. generáció a JOHN BEAN gépek között. Rendkívül pontos mérőrendszerrel, automatikus gépjármű pozíció követéssel teljesen egyedülálló berendezés a piacon. A vezetékmentes kommunikációnak köszönhetően sokoldalúan telepíthető, és könnyen mobilizálható a különböző műhely körülményekhez. Telepíthető emelőhöz és kifejezetten ajánlott olyan műhelyekbe ahol az átjárás elvárás. A szabadalmazott DIGI SMART technológiával felszerelt kamerák automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül követik a gépjármű magasságát/pozícióját emeléskor biztosítva a pontosságot és a valós idejű mérési eredményeket.

 

PRO 42 szoftver
Egyszerűen értelmezhető, ikon alapú szoftver, teljes körű jármű adatbázissal több mint 20 000 modell, 25 évre visszamenőleg. A mért értékek 3 dimenzióban grafikusan jelennek meg, ezzel garantálva a leolvashatóságot és az egyszerű értelmezhetőséget. Egy képernyőn belül megjelenik a dőlés, összetartás, utánfutás mérési eredménye, amely a beállítás alatt élő adatként változik, ezáltal szükségtelen az újra mérés.

pro 42 szoftver

HELP MENÜ
3D animációkkal segíti a felhasználót a jármű specifikus beállítási folyamatoknál, valamint javaslatokat ad a szükséges szerszámokra és alkatrészekre vonatkozóan.

help menü

Gumiabroncs méret mérés
A nem megfelelő gumiabroncs gyakran okoz nem megfelelő úttartást. A JOHN BEAN 3D futóműállító egy bemérési folyamat közben megjeleníti minden abroncs méretét és figyelmezteti a kezelőt bármilyen eltérés esetén

Gumiabrocs méret mérés

Gépjármű méretek
Automatikus, állandó alváz geometria mérés, amellyel a felhasználó azonnali eredményeket kaphat a gépkocsi első és hátsó tengelyének helyzetéről / eltolódásáról, a tengelytávról, a hosszirányú kerékeltolódásról és nyomtáv különbségéről.

Gépjármű méretek

T.I.P. járműmagasság mérés
Sok gépjármű futómű specifikációja függ az alváz magasságától, valamint a futómű geometria kiértékeléséhez elkerülhetetlen az alváz magasság meghatározása. A T.I.P. képalkotó rendszer gyors és egyszerű alváz magasság mérést biztosít a felhasználónak.

T.I.P. járműmagasság mérés

Kormány legördülési sugár és utánfutás mérése
A futómű geometria beállításakor fontos a kormány legördülési sugár mérése. A nem megfelelő legördülési sugár, a gépjármű stabilitásával és kormányzásával kapcsolatos hibákat eredményezhet. A JOHN BEAN berendezés szoftverében megtalálható a gördülési sugár mérése, amelyet a szoftver grafikusan, könnyen értelmezhetően megjelenít.

Kormány legördülési sugár

Kanyarodási szögeltérés mérés
A kétoldali kormányzott kerekek talpfelületének elfordulási szögkülönbségének mérése fontos, mert nem megfelelő érték esetén megnő az abroncs kopása és ívmenetben a jármű kitörhet a kanyarból

Kanyarodási szögeltérés mérése