Ha minden hír érdekli …

Több partnerünk / felhasználónk / olvasónk jelezte, hogy szeretné könnyen elérni a weboldalunkon már megjelent írásainkat.

Ezt a funkciót építettük be oldalunkba és most már elérhető mindenki számára. Helyét, mivel cégünk működésével kapcsolatos információkat, híreket, akciókat tartalmazó tudásanyagot osztunk meg, a “Rólunk …” menüpont alá helyeztük. De továbbra is megosztjuk Facebook olvasóink részére is ezen tartalmakat.

Korábbi híreink helye

 

Működését lehetőleg a legegyszerűbbre igyekeztünk hozni.


Az archívumot megtalálja a felső menüsorban megtalálható “Rólunk …” gomb alatt. Mely minden eszközön, minden aloldal böngészése közben látható.

korábbi hírek-01


A megjelenő oldal bal oldalán találhatja a hírek kiemelt képeit, mellette a címét és egy rövid idézetet a szövegből. Lefele haladva futhatjuk át a cikkeket, majd az oldal alján lapozhatunk egy további oldalra, ahol időrendben régebbi cikkek található.

korábbi hírek-02


Jobb felső részben találhatjuk a gyors választó modult. Itt a balra és jobbra mutató nyíl ikonokkal lapozhatjuk cikkeink között.

korábbi hírek-03


Az általunk megírt hírek / akciók tartalmi szempontból kategóriába soroltuk. A kategória nevét egy legördítő menüben ki tudjuk választani. Ezt követően csak a kategória besorolás szerinti cikk jelenik meg. Egy bejegyzés természetesen több kategóriában szerepelhet.

korábbi hírek-04


Minden friss és archív cikk teljes nézetben történő megjelenítése alján található egy lapozó. Itt további cikkek között választhatunk és rá kattintással olvashatunk tovább.

korábbi hírek-06

 

Természetesen további észrevételt, kérést is szívesen fogadunk. Ha észrevétele van írjon nekünk “Elérhetőségeink” menüponton belül található üzenetküldőnkön keresztül. Reméljük, hogy minél többeknek lesz használható és hasznos funkció ez honlapunkon.

– További kellemes böngészést kívánunk!