Brain Bee – A legjobb választás prospektus

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

Brain Bee akcios prospektus

A tavasz közeledte mindenképp magával hozza a hőmérséklet felmelegedését. A gépjárművek klíma berendezése már nem luxus felszereltség, karbantartást, feltöltést viszont mind a régi mind a legújabb rendszerek is igényelnek.

Egy autószerviz fele támasztott igények között ma már átlagosnak tekinthető a klímatöltő állomás használata. Beruházási szempontból fontos a megtérülés. Amit a tartósság, könnyű kezelhetőség és a gyors munkavégzés biztosít.

 

A tartósság könnyen ered a kiváló mérnöki tervezésből, ez a Brain Bee cégnél könnyen megvalósul. A könnyű kezelhetőség pedig a több éves tapasztalatok alapján sem lehetetlen. A gyors munkavégzés pedig az amivel a Brain Bee piacvezetők közé tudott kerülni és megtérülő befektetéssé tud válni a klímatöltő állomás.

Brain Bee akcios prospektus

 

 

Akciós prospektusunkban kedvező áron kínáljuk ezen berendezéseket minden az akció ideje alatt vásárló autószerviz részére, ezzel támogatva őket a “klímatöltő szezonra” való felkészülésben.

 

De nem hagyhatjuk ki a Brain Bee 2018 -as újdonságát a CONNEX és CONNEX smart gépjármű diagnosztikai rendszereket. Számos technikai paraméter győz meg minket is abban, hogy az elkövetkező időszakok autószervizeinél alapvető elvárássá fognak ezek az eszközök válni.

 

A Szerviz Trade most az eszközhöz akciós áron kínálja a kiegészítő szoftvert is, aminek segítségével már egy biztos tudású, gyári adatbázisokra támaszkodó, képekkel, leírásokkal magyarázó munkatársat kap az ember.  A szaktudás már csak pár kattintásnyira a kezébe kerülhet és bármikor munkára fogható az összes Európában és Nyugaton gyártott autómárkára vonatkoztatva.

Alábbi linkre kattintva elérhető, letölthető a prospektus:

Brain Bee – A legjobb választás prospektus

 

Brain Bee akcios prospektus

Ne hagyja ki ezt a kedvező lehetőséget, hívja értékesítőinket még ma vagy kérjen árajánlatot 0-24 órában honlapunkon keresztül.

 

 

Amennyiben további Brain Bee termékek is felkeltették érdeklődését látogassa meg tematikus márka oldalunkat az alábbi hivatkozásra kattintva: brainbee.hu – honlap

 

Az akciós ár, az akció időtartama alatt megvásárolt, az akcióban szereplő garázsipari gépekre vonatkozik. Az időtartam alatti árajánlat, vásárlási szándék, nem teljesített fizetés nem tekinthető befejezett vásárlásnak. További információkért keresse fel értékesítő kollégáinkat elérhetőségeiken: értékesítőink elérhetősége és cég információk