Autótechnika szakkiállítás 2017

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

Autótechnika szakkiállítás 2017

Hungexpo kiállítás területén ismét megrendezésre került az Autótechnika szakkiállítás 2017. A jövő és jelen technikája mellett a legjelentősebb hazai cégek, köztük a Szerviz-Trade, is kiállított.


Bemutatásra került a prémium garázsipari gépek mellett a 2017-es legújabb gépjármű diagnosztikai eszköz a Brain Bee CONNEX.

4. generációs diagnosztikai berendezés már a legújabb elvárásoknak és gépjárműtípusoknak megfelelően felkészített szoftverrel rendelkezik.

Megfelel a kor elvárásainak és további rendkívül hasznos funkciókkal gazdagíthatjuk, mint például a Vezetett hibakeresés vagy az általános karbantartás. Figyelemfelkeltő a 7 másodperc alatti rendelkezésre állás és a 10X-es gyorsaság a korábbi és az egyéb diagnosztikai műszerekhez képest. További információk: >> katt ide! <<

Brain Bee Connex - Autótechnika szakkiállítás 2017


T.E.M.A. Speedyround felniegyengető, az év egyik legnépszerűbb termékét is bemutattuk. A munkagéppel teljes felni felújítás végezhető. Robuszus felépítményű munkagép a legprecízebb, legtartósabb felújítási munkákra fejlesztve gazdagítja az autószervizek szolgáltatásait. Olaszországi gyártással, olaszországi szívvel kínáljuk, egyedileg szabott árajánlattal a Szerviz Trade-től. További információk: >> katt ide! <<

speedyround plus - Autótechnika szakkiállítás 2017