Autótechnika – Autodiga 2016

posted in: Főoldalas bejegyzés | 0

 

autotechnika-2016-zaras

Az előző évekhez hasonlóan rész vettünk a 2016-ban megrendezett Autótechnika szakkiállításon és vásáron. Standunkat hagyományosan, messziről is felismerhető, kék színben ismerhették meg az ide látogatók. Cégünk immár 25 éve képviseli magát a garázsipari piacon ezért 25 db általunk forgalmazott termékre rendkívüli akciót hirdettünk. A kilátogatók tájékozódhattak a részletekről kollégáinknál, valamint a kiállításon megkapható katalógusunkból.


Természetesen az interneten jelenlévő érdeklődőinket sem zártuk ki a kedvezményekből az akció ideje alatt. Bárki, aki követőnk a Facebook, Google + közösségi hálózaton vagy feliratkozott hírlevelünkre esetleg rendszeresen látogatja honlapunkat tájékoztattuk akciónkról.

Facebook---skills

 


 

 

Az akció lezárult, jelentős mennyiségű kedvező árú garázsipari berendezéshez jutottak hozzá kedves vásárlóink. De mindezek mellet megtekinthették a prémium minőségű John Bean V2300 3D futóműállítót a kiállításon. Működés közben tudtuk bemutatni egy új Toyota AYGO-n (Reálszisztéma jóvoltából).

 

további információk a John Bean v2300-ról itt: professzionális 3d futóműállító

john bean v2300


Giuliano S234 kerékszerelő 2016-os termékfrissítésen esett keresztül. Ennek részleteiről adtak információt szakképzett kollégáink.

 

További információ a Giuliano S234-ről itt: professzionális kerékszerelő

 

További nagy érdeklődést kiváltó berendezésünk a CEMB ER 70. Nálunk volt kapható a legkedvezőbb feltételekkel a kiállítás ideje alatt.

További információ: CEMB ER 70

 

s 234


 

Ne felejtsünk el kitérni a jelen és jövő legfontosabb autódiagnosztikai eszközeire: Cojali Jaltest a tehergépjárművek kategóriájában, személygépjárművek esetében Brain Bee X-Touch, F-Touch és a klasszikus B-Touch.

További információ:

Jaltest tehergépjármű diagnosztika

Brain Bee X-Touch

Brain Bee F-Touch

Brain Bee B-Touch

Tutor inside car

Valamint az eszközöket működtető új szoftverekről, mint a Vezetett diagnosztika (B-PS tutor), ami a technikust végigvezeti az autódiagnosztizálási folyamat lépésein.

 

további információ a B-PS info és turor-ról: vezetett diagnosztika

BrainBEE-TUTOR és INFO


Legfontosabb 2016-os újdonság a garázsipari piacon a B-TP 1000 kerékabroncs nyomás diagnosztikai eszköz. Olyan fő tulajdonságok jellemzik, mint a 55 szenzor kompatibilitás, közel ezer gépjárműtípus támogatás valamint 12 univerzális szenzor típus vezérlési lehetőség.

 

További információk: TPMS diagnosztika

B-TP 1000